Funkcije pristupačnosti u Docs.com

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Docs.com je usluga zasnovanim na pregledaču. Kao takve, pun opseg pristupačnosti funkcije dostupne zavisi od određenih pregledača koji koristite sa naše lokacije. Posetite veze navedene ispod da biste saznali više o funkcijama pristupačnosti u pregledaču željenog.

Internet Explorer

Za informacije o funkcijama pristupačnosti u programu Internet Explorer, posetite lokaciju Microsoft pristupačnost .

Google Chrome

Za informacije o funkcijama pristupačnosti u programu Chrome, posetite lokaciju Google pristupačnosti .

Mozilla Firefox

Za informacije o funkcijama pristupačnosti u programu Firefox, pogledajte dokumentaciju za Funkcije pristupačnosti u programu Firefox .

Apple Safari

Za informacije o funkcijama pristupačnosti u programu Safari, posetite lokaciju Apple pristupačnosti .

Office dokumente na Docs.com

Da biste pročitali sve Microsoft Office dokumente uskladištene u Docs.com sa pomoćne tehnologije kao što je čitač ekrana, prvo preuzmite datoteku na računaru ili mobilnom uređaju. Ako dokument koji želite da pročitate sa pomoćnoj tehnologiji nije koji se mogu preuzeti, zahtevajte kopiju datoteke sa njenim autor.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×