Funkcije „Var“, „VarP“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Povraćaj procenjuje varijanta populacije ili uzorak populacije koji je predstavljen kao skup vrednosti koje se nalaze u određenom polju upita.

Sintaksa

Funkcija Var ( expr )

Funkcija VarP ( expr )

Čuvar mesta izraz predstavlja izraz niske identifikuje polje koje sadrži numeričke podatke koje želite da izračunate ili izraz koji izvršava izračunavanje pomoću podataka u tom polju. Operandi izraz mogu da sadrže ime polja tabele, konstantu ili funkciju (koji može biti unutrašnje ili korisnički definisana, ali ne jedna od drugih SQL agregatne funkcije).

Napomene

Funkcija VarP procenjuje populacije, a funkcija Var procenjuje uzorak populacije.

Ako osnovni upit sadrži manje od dva zapisa, funkcije Var i VarP vraćaju u Null vrednost koja ukazuje na to da nije moguće izračunati varijansu.

Funkcija Var i VarP možete da koristite u izrazu upita ili u SQL izraza.Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak ima prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×