Funkcije „StDev“, „StDevP“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Povraćaj procenjuje standardno odstupanje populacije ili uzorak populacije koji je predstavljen kao skup vrednosti koje se nalaze u određenom polju upita.

Sintaksa

Funkcija StDev ( expr )

Funkcija StDevP ( expr )

Čuvar mesta izraz predstavlja izraz niske identifikuje polje koje sadrži numeričke podatke koje želite da izračunate ili izraz koji izvršava izračunavanje pomoću podataka u tom polju. Operandi izraz mogu da sadrže ime polja tabele, konstantu ili funkciju (koji može biti unutrašnje ili korisnički definisana, ali ne jedna od drugih SQL agregatnih funkcija).

Napomene

Funkcija StDevP procenjuje populacije, a funkcija StDev procenjuje uzorak populacije.

Ako osnovni upit sadrži manje od dva zapisa (ili nijedan zapis za funkciju StDevP ), ove funkcije vraćaju u Null vrednost (što znači da ne mogu da se izračunava standardna devijacija).

Funkcija StDev i StDevP možete koristiti u izrazu upita. Takođe, možete da koristite ovaj izraz u svojstvu SQL na QueryDef objekta ili prilikom kreiranja na objekta skup zapisa na osnovu SQL upita.Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×