Funkcija „TimeValue“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Daje na varijante (datum) koji sadrži vreme.

Sintaksa

TimeValue ( time )

Potrebno vremenaargument je obično izraz niske predstavlja vreme od 0:00:00 (12:00:00 ujutru) do 23:59:59 (11:59:59 (ponoć).), uključujući te brojeve. Međutim, vreme može biti bilo koje izraz koja predstavlja vreme u tom opsegu. Vreme sadrži "null", "null" se vraća ako.

Napomene

Možete da unesete važeću vremena pomoću 12-časovnom ili 24-časovni sat. Na primer, "2:24PM" i "14:24" su oba argumenta važeće vreme .

Ako time argument sadrži informacije o datumu, TimeValue ne vraća. Međutim, ako vreme sadrži nevažeći datum, doći će do greške.

Primer

Napomena : Primeri koji slede pokazuju upotrebu ove funkcije u Visual Basic for Applications (VBA) modulu. Ako vam je potrebno više informacija o radu sa VBA modulom, izaberite stavku Referenca razvojnog programera sa padajuće liste pored stavke Pretraga i unesite jedan ili više termina u polje za pretragu.

Ovaj primer koristi funkciju TimeValue za konvertovanje niske u vreme. Možete da koristite i literale dodeli direktno jedan Variant ili datum promenljiva, na primer, vreme = # 4:35:17 PM #.

Dim MyTime
MyTime = TimeValue("4:35:17 PM") ' Return a time.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×