Funkcija „TimeValue“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Daje tip podataka Varijanta (Datum) koji sadrži vreme.

Sintaksa

TimeValue ( vreme )

Potrebno vremeargument je obično izraz niske predstavlja vreme od 0:00:00 (12:00:00 ujutru) do 23:59:59 (11:59:59 (ponoć).), uključujući te brojeve. Međutim, vreme može biti bilo koje izraz koja predstavlja vreme u tom opsegu. Vreme sadrži "null", "null" se vraća ako.

Napomene

Možete da unesete važeću vremena pomoću 12-časovnom ili 24-časovni sat. Na primer, "2:24PM" i "14:24" su oba argumenta važeće vreme .

Ako time argument sadrži informacije o datumu, TimeValue ne vraća. Međutim, ako vreme sadrži nevažeći datum, doći će do greške.

Primer

Napomena: Primeri koji slede pokazuju upotrebu ove funkcije u Visual Basic for Applications (VBA) modulu. Ako vam je potrebno više informacija o radu sa VBA modulom, izaberite stavku Referenca razvojnog programera sa padajuće liste pored stavke Pretraga i unesite jedan ili više termina u polje za pretragu.

Ovaj primer koristi funkciju TimeValue za konvertovanje niske u vreme. Možete da koristite i literale dodeli direktno jedan Variant ili datum promenljiva, na primer, vreme = # 4:35:17 PM #.

Dim MyTime
MyTime = TimeValue("4:35:17 PM") ' Return a time.
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×