Funkcija „Hour“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Daje tip podataka Varijanta (Ceo broj) koji navodi ceo broj između 0 i 23, uključujući i te vrednosti, koji predstavlja čas u danu.

Sintaksa

Hour ( vreme )

Potrebno vremeargument je sve varijante, brojni izraz, izraz niskeili bilo koju kombinaciju ovo može da predstavlja vreme. Vreme sadrži "null", "null" se vraća ako.

Primer

Napomena: Primeri koji slede pokazuju upotrebu ove funkcije u Visual Basic for Applications (VBA) modulu. Ako vam je potrebno više informacija o radu sa VBA modulom, izaberite stavku Referenca razvojnog programera sa padajuće liste pored stavke Pretraga i unesite jedan ili više termina u polje za pretragu.

Ovaj primer koristi funkciju sat vremena da biste dobili sat iz navedenog vremena. U razvojnom okruženju, vreme literala se prikazuje u kratki oblik vremena korišćenjem postavke lokalnog standarda kod.

Dim MyTime, MyHour
MyTime = #4:35:17 PM# ' Assign a time.
MyHour = Hour(MyTime) ' MyHour contains 16.
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×