Funkcija „Avg“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Izračunava aritmetičku sredinu skupa vrednosti koje se nalaze u određenom polju upita.

Sintaksa

Avg ( expr )

Čuvar mesta izraz predstavlja izraz niske identifikuje polje koje sadrži numeričke podatke koje želite da izračuna prosečnu vrednost ili izraz koji izvršava izračunavanje pomoću podataka u tom polju. Operandi izraz mogu da sadrže ime polja tabele, konstantu ili funkciju (koji može biti unutrašnje ili korisnički definisana, ali ne jedna od drugih SQL agregatnih funkcija).

Napomene

Izračunava prosek prosek je aritmetička sredina (zbir vrednosti podeljen brojem vrednosti). Možete da koristite Avg, na primer, za izračunavanje prosečne cene prevoza cena.

Funkcija " Avg" ne obuhvata sva polja bez vrednosti u izračunavanje.

Avg možete koristiti u izrazu upita i u svojstvu SQL QueryDef objekta ili prilikom kreiranja grupa zapisa objekta na osnovu SQL upita.Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×