Formati za procente, eksponencijalni oblik i valute osim američkog dolara

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Procenata Da biste brojeve prikazali kao procenat broja 100, uključite znak za procenat (%) u format broja. Na primer, broj .08 prikazaće se kao 8%; 2.8 kao 280%.

Naučni format Da biste brojeve prikazali u naučnom formatu (eksponencijalnog zapisa), koristite "E-" "E +" "e-" ili "e +" kodove u odeljku. Ako format sadrži 0 (nula) ili # (znak za broj) desno od koda za eksponent, Microsoft Graph prikazuje broj u naučnom formatu i umetnuti "E" ili "e". Broj 0 ili # 's sa desne strane koda određuje broj cifara u eksponent. "E-" ili "e-" postavljaju znak minus uz pomoć negativnog eksponenta. "E +" ili "e +" postavlja znak minus uz pomoć negativnog eksponenta i znak plus uz pomoć pozitivnog eksponenta.

Valuta Da biste naveli neku od sledećih valute simboli u formatu broja, sa taster NUM LOCK uključen, držite pritisnut taster ALT i otkucajte ANSI kôd za simbol valute na numeričkoj tastaturi. Za informacije o drugim simbola valuta, pogledajte pomoć za program iz kog ste umetnuli Microsoft Graph grafikon.

Da biste uneli

Držite pritisnut taster ALT i tip

¢

0162

£

0163

¥

0165


Napomena : Prilagođeni formati se čuvaju sa grafikonom. Da bi grafikon uvek koristi određeni znak za valutu, promenite simbol valute izabran u kontrolnoj tabli regionalne postavke pre nego što započnete grafikon.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×