Fokusirane stavke u Outlook menadžeru klijenata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dok radite sa Outlook menadžerom klijenata, program uči koji su klijenti, kontakti i ponude najvažniji. Te stavke možete da vidite na vrhu svakog prikaza Outlook menadžera klijenata ili sa leve strane prikaza Danas.

Prikaz fokusiranih stavki

Preduzeće, kontakt ili ponuda prikazuju se u oblasti Fokusirano iz nekoliko razloga:

  • preduzeće ili kontakt ima veći broj aktivnih ponuda od prosečnog broja

  • preduzeće, kontakt ili ponuda ima povezani predstojeći zadatak ili sastanak

  • preduzeće, kontakt ili ponuda izmenjeni su poslednji u odnosu na sve ostale stavke

U modulima „Kontakti“, „Preduzeća“ i „Ponude“ uvek se prikazuju četiri stavke u okviru odeljka Fokusirano. Ako ekran nije dovoljno velik da prikaže sve četiri istovremeno, možete da odaberete strelice sa leve i desne strane da biste se pomerali sa jedne stavke na drugu. Klizač „Fokusirano“ možete da sakrijete tako što ćete kliknuti na dugme ^ pored stavke Fokusirano.

Da biste vršili interakciju sa bilo kojom fokusiranom stavkom, odaberite stavku da biste je otvorili u oknu sa desne strane.

Korišćenje uvida za prikaz interesantnih informacija o stavkama

Kada Outlook menadžer klijenata pronađe nešto interesantno o kontaktu, preduzeću ili ponudi, te informacije se ističu na vrhu kartice. Na primer, ako je prošao datum zatvaranja ponude, videćete baner na vrhu ponude koji vas obaveštava o tome.

Isti tip informacija vidite istaknut na stranici „Danas“. Sa istaknutom stavkom možete da vršite interakciju direktno iz uvida.

Pored toga će vam pokazati e-poruke koje treba obratiti pažnju. Ove e-porukama može biti pitanja iz neke osobe, poziv za sastanak ili zahtev za datoteku. Možete da otvorite e-poruku ili planiranje sastanka direktno sa stranice "danas".

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o programu Outlook Customer Manager ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o programu Outlook Customer Manager.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×