Filtriranje neželjene i bezvredne e-pošte u programu Outlook na vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pošta prepoznata kao moguća Neželjena e-pošta može automatski da se premešta u fasciklu "Neželjena e-pošta". Malver – potencijalno zlonamernog softvera ili kôd – je onemogućen.

Blokiranje pošiljalaca da vam ne šalju e-poštu

Ako dobijete neželjene e-pošte, možete da blokirate e-adrese i domene ne želite da primate e-poruke. Dodajte bilo koju e-adresu ili domen na listu blokiranih pošiljalaca da biste poslali ove e-pošte direktno u fasciklu Neželjena e-pošta.

 1. Izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ > Pošta > Nalozi > Blokiranje ili dozvoljavanje.

 2. U okviru Blokiranje ili dozvoljavanje, izaberite stavku automatski filtriraj neželjenu e-poštu.

 3. U okviru Blokirani pošiljaociotkucajte e-adresu ili domen koji želite da blokirate i izaberite stavku Dodaj Dodavanje .

  Snimak ekrana Blokirani pošiljaoci stranice.

 4. Izaberite stavku Sačuvaj Dugme "Sačuvaj". .

  Savet : Da biste uredili ili uklonili e-poruke ili domene sa liste Blokirani pošiljaoci , izaberite stavku na listi, a zatim izaberite Uredi Ikona "Uredi" ili Uklanjanje Ukloni .

Da bi e-pošta koja ne dolazi sa liste sigurnih pošiljalaca direktno odlazila u fasciklu „Neželjena e-pošta“, potvrdite izbor u polju za potvrdu Ne veruj e-pošti....

Ne veruj

Sprečavanje da e-poruke od određenih osoba ili domena odlaze u fasciklu „Neželjena e-pošta“

Postoje situacije kada ne želite da e-poruke koje dolaze od određenih osoba ili sa određene veb lokacije završe u fascikli „Neželjena e-pošta“.

 1. Izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ > Pošta > Nalozi > Blokiranje ili dozvoljavanje.

 2. U okviru Blokiranje ili dozvoljavanje, izaberite stavku automatski filtriraj neželjenu e-poštu.

 3. U okviru Pouzdani pošiljaoci i primaoci, otkucajte e-adresu ili domen, tako da ne premeštaju u fasciklu Neželjena e-porukama od pošiljaoca ili domen i izaberite stavku Dodaj Dodavanje .

  Snimak ekrana stranice "Pouzdani pošiljaoci".

 4. Izaberite stavku Sačuvaj Dugme "Sačuvaj". .

  Savet : Da biste uredili ili uklonili e-poruke ili domene sa liste "Pouzdani pošiljaoci" , izaberite stavku na listi, a zatim izaberite Uredi Ikona "Uredi" ili Uklanjanje Ukloni .

Izveštaj neželjene e-pošte

Kada ste označili e-poruke kao neželjene, to možete prijaviti poruku korporaciji Microsoft da biste poboljšali tačnost filteru neželjene e-pošte. Da biste podesili neželjene e-pošte za izveštavanje opcije, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ > Pošta > Automatska obrada > prijava neželjene e-pošte.

Navedite kada šaljete izveštaje neželjene e-pošte

Outlook na vebu nudi tri različite opcije za izveštavanje o za označite kao neželjene e-pošte:

 • Pitaj me pre nego što pošaljete izveštaj    biće vam zatraženo da biste potvrdili da želite da pošaljete kopiju e-poruku korporaciji Microsoft za istraživanje i poboljšanje e-pošte zaštitu tehnologije. E-poruke prolaze kroz automatizovanog procesa koja uklanja sve lične informacije.

 • Automatski šalji izveštaje    šalje kopiju Microsoft svaku e-pošte možete da označite kao neželjene.

 • Nikad ne šalji izveštaje    će ne pošaljete izveštaj Microsoft kada označite kao neželjene e-poruke.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Ako koristite uslugu Office 365 kojom upravlja 21Vianet u Kini, pogledajte članak Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Srodne teme

Blokiranje pošiljaoca ili deblokiranje pošiljalaca u Outlook.com
Organizuj e-pošte pomoću pravila prijemnog poštanskog sandučeta u Outlook.com ili Outlook na Vebu
Pretrpanost koristite za sortiranje poruka niskog prioriteta u programu Outlook na Vebu

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×