Filtriranje e-poruka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada tražite određenu poruku, možda ćete se setiti da je sadržala prilog, bila označena kao važna ili da ste je primili prošle sedmice. Ako treba da pronađete poruku na osnovu nekog kriterijuma, komanda Filtriraj e-poruku omogućava brz pristup najčešće korišćenim trenutnim pretragama.

 • Na karticiPočetak, u grupi Pronalaženje izaberite stavku Filtriraj e-poruku.

  Filtriraj e-poruku

  Kada koristite filter, ista kartica – Alatke za pretragu pojavljuje se na traci, kao i kada kliknete na polje „Trenutna pretraga“.

  Da biste obrisali rezultate pretrage i prikazali sve stavku u izabranoj fascikli pošte, kliknite na dugme Dugme „Zatvori pretragu“ u polju „Trenutna pretraga“ ili na kartici Pretraga, u grupi Zatvori kliknite na dugme Zatvori pretragu.

  Polje „Trenutna pretraga“

  U polju „Trenutna pretraga“ kliknite na dugme Dugme „Zatvori pretragu“ da biste obrisali rezultate pretrage

Savet : Outlook Filter za neželjenu e-pošte je drugu funkciju. Više informacija potražite u članku Pregled filtera neželjene e-pošte.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×