Excel Web App – kratak pregled

Excel Web App – kratak pregled

U prikazu pregledača radne sveske možete da se krećete kroz radnu svesku, da sortirate, filtrirate, proširujete i skupljate izvedene tabele, čak i da ponovo izračunate radnu svesku.

Podaci koje prikazujete su aktuelni, a možete da osvežite izvedenu tabelu ili da osvežite celu radnu svesku.

Kliknite na dugme Uredi u pregledaču da biste uredili radnu svesku u pregledaču. Kliknite na dugme Otvori u programu Excel da biste na njoj radili u Excel aplikaciji za računar.

Kada uređujete radnu svesku u pregledaču, možete da unesete podatke i formule, kreirate tabele i grafikone i izvršite oblikovanje. Da biste uneli formule, otkucajte znak jednakosti (=) i zatim formulu ili funkciju. Pomoć sa funkcijama programa Excel potražite u članku Referenca za Excel funkcije.

Excel Online ima izgled i doživljaj programa Excel.

  • Izaberite karticu Datoteka da biste sačuvali kopiju radne sveske ili preuzeli snimak koji sadrži samo vrednosti i oblikovanje, bez podataka uživo.

  • Kartica Početak ima komande za oblikovanje teksta i ćelija, dodavanje redova i kolona i ponovno izračunavanje podataka.

  • Koristite karticu Umetanje da biste dodali grafikone, tabele i hiperveze u radne listove.

  • Excel Web App automatski čuva ono što uradite. Koristite dugme Opozovi radnju da biste uklonili promene koje ne želite da zadržite.

Ako druge osobe rade u radnoj svesci, možete da vidite ko je pitanju tako što ćete kliknuti u donji desni ugao prozora pregledača.

Za više informacija

Office.com se neprekidno ažurira novim sadržajem pomoći, na primer detaljnim informacijama o prvim koracima, člancima „Kako da...“, video zapisima i vezama ka forumima za pitanja i odgovore. Posetite stranicu Pomoć i članci „Kako da...“ na lokaciji Office.com.

Primenjuje se na: Excel Web AppDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik