Excel Web App – kratak pregled

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Excel Web App – kratak pregled

1. U prikazu pregledača radne sveske možete da se krećete kroz radnu svesku, da sortirate, filtrirate, proširujete i skupljate izvedene tabele, čak i da ponovo izračunate radnu svesku.

2. Podaci koje prikazujete su aktuelni, a možete da osvežite izvedenu tabelu ili da osvežite celu radnu svesku.

3. Kliknite na dugme Uredi u pregledaču da biste uredili radnu svesku u pregledaču. Kliknite na dugme Otvori u programu Excel da biste na njoj radili u Excel aplikaciji za računar.

4. kada uređujete radnu svesku u pregledaču, možete da unesete podatke i formule, kreirate tabele i grafikone i uradite neka oblikovanja. Da biste uneli formule, tip-znak jednakosti (=), a zatim formula ili funkcija. Pomoć za Excel funkcijama potražite u članku Excel funkcije (po kategoriji).

5. Excel Online ima izgled i doživljaj programa Excel.

  • Izaberite karticu Datoteka da biste sačuvali kopiju radne sveske ili preuzeli snimak koji sadrži samo vrednosti i oblikovanje, bez podataka uživo.

  • Kartica Početak ima komande za oblikovanje teksta i ćelija, dodavanje redova i kolona i ponovno izračunavanje podataka.

  • Koristite karticu Umetanje da biste dodali grafikone, tabele i hiperveze u radne listove.

  • Excel Web App automatski čuva ono što uradite. Koristite dugme Opozovi radnju da biste uklonili promene koje ne želite da zadržite.

6. Ako druge osobe rade u radnoj svesci, možete da vidite ko je pitanju tako što ćete kliknuti u donji desni ugao prozora pregledača.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×