Excel Web App – kratak pregled

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Excel Web App – kratak pregled

1. U prikazu pregledača radne sveske možete da se krećete kroz radnu svesku, da sortirate, filtrirate, proširujete i skupljate izvedene tabele, čak i da ponovo izračunate radnu svesku.

2. Podaci koje prikazujete su aktuelni, a možete da osvežite izvedenu tabelu ili da osvežite celu radnu svesku.

3. Kliknite na dugme Uredi u pregledaču da biste uredili radnu svesku u pregledaču. Kliknite na dugme Otvori u programu Excel da biste na njoj radili u Excel aplikaciji za računar.

4. kada uređujete radnu svesku u pregledaču, možete da unesete podatke i formule, kreirate tabele i grafikone i uradite neka oblikovanja. Da biste uneli formule, tip-znak jednakosti (=), a zatim formula ili funkcija. Pomoć za Excel funkcijama potražite u članku Excel funkcije (po kategoriji).

5. Excel Online ima izgled i doživljaj programa Excel.

  • Izaberite karticu Datoteka da biste sačuvali kopiju radne sveske ili preuzeli snimak koji sadrži samo vrednosti i oblikovanje, bez podataka uživo.

  • Kartica Početak ima komande za oblikovanje teksta i ćelija, dodavanje redova i kolona i ponovno izračunavanje podataka.

  • Koristite karticu Umetanje da biste dodali grafikone, tabele i hiperveze u radne listove.

  • Excel Web App automatski čuva ono što uradite. Koristite dugme Opozovi radnju da biste uklonili promene koje ne želite da zadržite.

6. Ako druge osobe rade u radnoj svesci, možete da vidite ko je pitanju tako što ćete kliknuti u donji desni ugao prozora pregledača.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×