Excel Specijalno lepljenje kao PDF datoteku u programu Word/PowerPoint oblikovanja problemi

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Neki korisnici imali problema kada kopirate podatke iz programa Excel za Mac u programima Word i PowerPoint pomoću metoda Specijalno lepljenje da biste nalepili u PDF formatu. Tačnije, tekst možete odsečene ili izgubiti oblikovanje. Ovo je posebno primetna ako veličinu fonta teksta je veći od 12, a tekst je desno poravnat. U programu Excel inženjera tim je svesni sledećih problema i ima zavedeno virus za njega u njihove neizvršavanja.

Moguća rešenja

Slede neke moguće zaobilaženja ovog problema:

  • Specijalno lepljenje > PNG formatu umesto PDF.

  • Izaberite dodatnu kolonu pored sadržaja koji želite da kopirate, a zatim kopirajte i nalepite.

  • Za Word, koristite podrazumevana opcija nalepljivanja (Komanda + V) će se pretvoriti izbora u programu Word tabelu. Tabele možda ćete morati da se promeni veličina, ali nalepljenog sadržaja će biti dostupne u čitljiv mode.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×