Evo šta se sa telefonskim sistemom u usluzi Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Na PBX je telefonski sistem unutar preduzeća. Telefonskim sistemom u usluzi Office 365 dodatak vam pruža PBX mogućnosti, ali bez komplikovanu i skupa oprema.

Sa telefonskim sistemom dodatak, možete da koristite Skype za posao da biste dovršili osnovne zadatke kao što su upućivanje i primanje poziva, prenos poziva i privremeno isključivanje zvuka ili unmuting poziva, sa bilo kog mesta sa pristupom Internetu. To je dostupna širom sveta!

Više informacija potražite u članku cenovnik za telefonski sistem.

Telefonski sistem u funkcijama u sistemu Office 365

Korišćenjem telefonskim sistemom, Skype za posao korisnici će dobiti sledeće funkcije:

Telefonskim sistemom u usluzi Office 365 funkcija

Opis

Automatski telefonski sistemi

Telefonski sistem automatski telefonski sistemi mogu koristiti za kreiranje menija sistem za vašu organizaciju koja omogućava da spoljnih i unutrašnjih pozivaoce kretanje kroz sistem meni da biste pronašli i postavite ili prenose pozive na preduzeća korisnika ili odseka u vašoj organizaciji.

Pozivanje odgovor podružnicu (po imenu i broj)

Odgovorite dolazni pozivi dodirom i postavite odlazni pozivi biranja ceo broj ili kliknuti na ime Skype za posao ili u programu Outlook.

Delegiranje poziva i poziv na-ime (na primer, menadžer i administratora)

Napravite ili odgovaraju na pozive u ime menadžera podržana. Obaveštenja o bude jasno svi učesnici kada su pozivi odgovora ili napravio neko drugi.

Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje

Ove funkcije vam omogućavaju da podesite pravilima prosleđivanja pozive možete otići sa vama, bilo gde, a možete da prosledite pozive sa kolegama ili na govornu poštu.

Istorije poziva

Zadrži evidenciju o svih razgovora na jednom mestu, da li su te razgovore iz trenutne poruke, pozive ili spontanog i planirani sastanak. Razgovori se zapisuju u istoriju poziva.

Pozivanje čekanje/Preuzmi

Korišćenje više pozive koje se događaju u isto vreme. Kada odgovorite na sledeći dolazni poziv ili postavite odlazne pozive, trenutne poziva na čekanje automatski odlazi.

Prenos poziva (slepe konsultacija i mobilni)

Prenosi pozive na drugu osobu. Ili, ako treba da napustite kancelariju, ali želite da nastavite sa razgovorom, možete da prenesete pozive sa računara ili IP telefona na mobilni telefon ili tablet.

ID pozivaoca

Pozivi unutar preduzeća prikaz na detaljne ID pozivaoca koje povlači informacije iz poslovnog direktorijuma, prikazuje slike i radno mesto umesto broja telefona.

Redovi poziva

Telefonski sistem poziv redovi uključuju pozdrav koji se koriste kada neko pozove na broj telefona za organizaciju, mogućnost da se automatski stavljanje poziva na čekanje i mogućnost pretrage za sledeći dostupan poziva agenta rukovanja poziv dok osoba koja je poziv pa muziku na čekanje

Kampujete na / označite za promene statusa

Ova funkcija omogućava vam da oznake osobama koje su trenutno nije dostupna i dobijanje obaveštenja kad se promeni prisutnosti i spremni ste da preduzmete telefonskih poziva.

Klijenti za računar, Mac i Mobile

Ovo vam poziv funkcije na uređajima, tablet računare i mobilne telefone na računarima i radne površine IP telefone.

Prebacivanje uređaja

Omogućava vam da biste reprodukovali poziv ili sastanak na drugom uređaju.

Karakterističan zvoni

Reprodukujte različite melodije za različite tipove pozive dobijete svaki dan tako brzo znate ko je zove.

Da ne uznemiravaj usmeravanje

Kontrole ulaznog komunikacija sa prisutnosti, omogućavajući vam da biste blokirali svu dolaznu komunikaciju osim onih posebno naznačite.

Usmeravanje poziva Enterprise kalendara

Usmeravanje Enterprise kalendar poziva vam omogućava da koristite Exchange kalendara radno vreme da biste omogućili ili onemogućili prosleđivanje poziva i istovremeno zvonjenje u Skype za posao.

Integrisane tastatura

Pozivanje po imenu ili pomoću broja bilo gde u traku za pretraživanje i tastaturu, ubrzavanje procesa za odlazne pozive.

Upućivanje Skype za posao poziva pomoću telefona za zvuk

Kada telefona podešen za rad sa Skype za posao, možete da pozovete ljude u vašoj organizaciji kroz Skype za posaoi zvuk za poziv će protoka preko telefona.

Napomena : To takođe mogu da se izvrše pomoću PBX telefona koje se koriste za hibridnu korisnika.

Muziku u režimu čekanja

Reprodukuje muziku kad postavite poziva na čekanje, kako bi pozivaoci znali tu i poziv nije slučajno prekida.

Spoljni pozivanje i Skype

Možete pretraživati za svakoga u Skype direktorijum, a zatim bezbedno povezivanje, komunikacija i saradnja sa njima.

Pozivanje tima

Šalje pozive na vaš tim ili odmah ili posle zadatog vremenskog perioda.

Nadgledanje video poziva

Možete da vidite ime govornika i video zapisa u malim plutajući prozor, tako da uvek budete spremni da odgovorite na neka pitanja.

Govorna pošta

Evo kako funkcioniše telefonski sistem govorne pošte: kada korisnik primi na govornu poštu, on se isporučuje svoje poštansko sanduče kao e-poruku sa porukom govornu poštu kao prilog. Oni takođe može da slušate njihove poruke preko njihove Skype sertifikovani stoni telefon, sve Skype za posao aplikacije ili Lync za Mac 2011.

Telefonski sistem govorne pošte obuhvata personalizovane Pozdrav, poruke na čekanju i odgovaranje sa pozivom. Možete da imate sve govorne pošte u poštanske sandučiće i koje su omogućile Skype za posao na Računaru, mobilnom uređaju i IP telefon.

Planiranje i podešavanje telefonskim sistemom u usluzi Office 365

Podesite telefonski sistem na način koji najbolje odgovara preduzeće:

  • Možete da koristite programski dodatak sa telefonskim sistemom sa vašeg preduzeća postojeće telefonske linije ili Pozivanje planove usluga za dolazne i odlazne pozive.

  • Dobijanje novog telefonskih brojeva iz usluge Office 365 ili prenos postojeće brojeva telefona na Skype za posao.

Pogledajte ove članke za planiranje i podešavanje telefonskim sistemom u vašem preduzeću:

Dostupnost

Obogaćenog klijenta

Mobilni klijenti

IP telefone

Radi sa svim podržani PC i Mac klijentima u usluzi Office 365.

Imamo Skype za posao klijenti za:

Odaberite stavku iz velikog broja stoni telefoni koji su kompatibilni sa Skype za posao. Pogledajte prvi telefoni za Skype za posao Online.

Ostavite komentar

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ovog članka. Ako niste, recite nam šta je zbunjujuće ili mogao da pronađete. Koristićemo povratne informacije da biste ažurirali naše članke.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Hitno pozivanje odredbe i uslove

Besplatni audio konferencije odlazni perioda

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×