Emotikoni ne prikazuju se u Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 7

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednji put ažurirano: 5. septembra 2017.

PROBLEM

Emoji znakovi se prikazuju kao kvadratni okviri u Office aplikacijama (kao što su Word i Outlook) u operativnom sistemu Windows 7.

Ovaj problem utiče na sve Office korisnike u operativnom sistemu Windows 7, osim sledećih:

  • Office 365 pretplatnike sa Office 2016 verzijom 16.0.8067.2032 ili novijom (trenutno objavljena u programu Office Insiders)

  • Oni korisnici koji ažuriraju kroz odloženi kanal, osim ako dobiju e-poruke od pošiljaoca koja sadrži emoji koji zahteva Segoe UI Emoji font za prikaz

STATUS: POPRAVLJENO

Da bi rešili ovaj problem, korisnicima preporučujemo da izvrše nadogradnju na sledeće:

  • Trenutni kanal: Pretplatnici na Office 2016 (Office 365) i korisnici bez pretplate koji imaju instaliranu „Klikni i pokreni“ verziju u operativnom sistemu Windows 7 moraće da ažuriraju na verziju 1704 (izdanje 8067.2115) ili noviju (mesečne ispravke iz aprila 2017.).

  • Prvo izdanje za odloženi kanal: Office 365 korisnici u First Release for Deferred Channel dobiće popravku na jesen .

  • Microsoft Office 2016 koji primaju ispravke kroz tehnologiju Windows Installer (MSI): Preuzmite KB 3203471 da biste instalirali ispravku za Segoe UI Emoji font.

  • Microsoft Office 2013 korisnici koji imaju instaliranu „Klikni i pokreni“ verziju u operativnom sistemu Windows 7 ili koji primaju ispravke kroz Windows Installer tehnologiju (MSI) : Ako imate Office 2013 MSI, preuzmite KB 4011087 da biste instalirali ispravku za Segoe UI Emoji font. Za korisnike koji imaju Office 2013 Klikni i pokreni, ova ispravka će biti dostupna u sledećoj mesečnoj ispravci, planiranoj za 12. septembar.

Napomena : Outlook/Word 2016 korisnici koji su ažurirali na verzije koje sadrže popravku nećete videti kvadratne okvire kada umetnu emoji znakove. Ako primalac e-poruke/dokumenta nema ažuriranu verziju sistema Office 2016 u operativnom sistemu Windows 7 ili nije izvršio nadogradnju na Windows 10, oni će i dalje videti emoji znakove kao kvadratne okvire.

Ove informacije su objavljene i u članku znanja KB 4021341.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji Word UserVoice. Slušamo.

Srodne teme

Popravke ili zaobilazna rešenja za nedavne probleme u programu Word za PC računar

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×