Efekti promene lokacije za isporuku

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada dodajete Microsoft Exchange nalog, menjate mesto na kojem se čuvaju neke od novih e-poruka i informacija kalendara. Te promene stupaju na snagu kada sledeći put pokrenete Microsoft Office Outlook 2007.

Efekti takve promene

 • Pravila     Dijalog Neusaglašena pravila može da se pojavi kada sledeći put sinhronizujete poštansko sanduče ili pošaljete e-poruku. Pošto Outlook ne može da sačuva pravila u više datoteka sa podacima, morate odlučiti da li želite da nastavite da čuvate pravila na serveru na kojem je pokrenut Exchange ili da ih sačuvate lokalno na računaru. Ne postoji način za objedinjavanje više skupova pravila.

  Postupite na sledeći način ako želite da zadržite obe grupe pravila:

  1. U dijalogu Neusaglašenost pravila kliknite na dugme Otkaži.

   Sada možete da nastavite da koristite pravila koja su sačuvana na računaru.

  2. Kada se sledeći put pojavi dijalog Neusaglašenost pravila, kliknite na dugme Server. Ovim ćete lokalna pravila zameniti pravilima servera.

  3. U fascikli Pošta, u meniju Alatke izaberite stavku Pravila i obaveštenja kliknite na dugme Opcije, a zatim na dugme Uvezi pravila.

  4. Izaberite .rwz datoteku koju ste kreirali u koraku 1. Podrazumevana lokacija .rwz datoteke je disk jedinica:\Documents and Settings\<korisnik>\My Documents.

  5. Kliknite na dugme Otvori.

 • RSS pretplate     Sadržaj svih RSS feedova na koje se pretplatite se čuvaju u fasciklu RSS feedovi u Exchange poštanskog sandučeta, umesto da datoteka ličnih fascikli (.pst) na lokalnom računaru. Čuvanje RSS feedova sa Exchange poštanskim sandučetom omogućava da tumaraju RSS sadržaj – to jest, da se prikazuju u bilo kom računaru koji koristite za povezivanje sa Exchange nalogom. Opcionalno, možete da odaberete da ne sačuvate i RSS feedove u Exchange poštansko sanduče, ali radi znači da možete da prikažete preuzeti RSS sadržaj samo na jednom računaru na kom je uskladištena.

 • Pretplate na Internet kalendare    Fascikla u .pst datoteci pretplate na Internet kalendar kreirana je u cilju sinhronizacije podataka na računaru sa podacima na Web lokaciji izdavača kalendara. Kada dodate Exchange nalog, u Exchange nalogu će biti sačuvano dovoljno informacija za sinhronizovanje pretplate na Internet kalendar, tako da će pretplata biti dostupna sa svakog računara koji koristite za povezivanje sa Exchange nalogom. Imate mogućnost da sačuvate sadržaj pretplate na Internet kalendar samo na jednom od računara, ali informacije koje su potrebne za sinhronizaciju sadržaja se i dalje čuvaju u Exchange nalogu, čak i kada sadržaj ne sinhronizuju svi računari koje koristite. Nove pretplate na Internet kalendar podrazumevano sinhronizuju svi računari koje koristite.

 • Automatske uslovne stavke kalendara    Novi poziv za sastanak poslate na vaš POP3 i IMAP naloga e-pošte su pregledali i sačuvali u Exchange kalendara. Ako vam neko pošalje snimka kalendara za ličnom događaju, ona se postavlja u primarni kalendar Exchange.

 • Postavke prikaza     Sve veze ka Exchange kalendarima koje prikažete u Exchange nalogu dostupne su na svim računarima koje koristite za povezivanje sa Exchange nalogom.

 • informacije o Windows SharePoint Services 3.0    pregledanjem informacija Windows SharePoint Services 3.0 radi na isti način na koji to pretplate na Internet kalendar, osim što je manje verovatno da imate pristup sadržaju SharePoint kod kuće.

 • Kategorije boja     Službene i lične liste kategorija boja se objedinjavaju i skladište na serveru na kojem je pokrenut Exchange.

 • Radno vreme     Radno vreme koje ste postavili u službene svrhe zamenjuje radno vreme koje ste postavili za lične svrhe.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×