Dupliranje master stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U nekim slučajevima možda ćete želeti da kreirate i koristite master stranicu čiji su elementi gotovo identični onima na određenoj već postojećoj master stranici. Da ne biste morali ponovo da kreirate identične elemente na novoj master stranici, možete da duplirate postojeću master stranicu, a zatim na dupliranoj master stranici da promenite ili dodate željene elemente.

 1. U meniju Prikaz izaberite stavku Master stranice.

 2. U oknu zadataka Uredi master stranicu kliknite na strelicu pored master stranice koju želite da duplirate, a zatim izaberite stavku Dupliraj.

 3. U dijalogu Dupliranje master stranice postupite na neki od sledećih načina:

  • U polje ID stranice (1 znak) upišite znak koji će biti identifikator vaše nove master stranice. To može biti bilo koji Unikod znak.

  • U polje Opis upišite kratak opis nove master stranice.

   Napomena : U oknu zadataka Uredi master stranicu prikazaće se samo 40 znakova.

 4. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×