Dubinsko pretraživanje podataka izvedene tabele

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podatke u izvedenim tabelama možete prikazati i vršiti interakciju sa njima, ali funkcija Brzo istraživanje koja vam omogućava da dubinski pretražite kocku analitičke obrade podataka na mreži (OLAP kocku) ili hijerarhiju izvedene tabele zasnovanu na modelu podataka da biste analizirali detalje o podacima na različitim nivoima nije dostupna u programu Excel Online.

Da biste izvršili dubinsko pretraživanje podataka, možete koristiti dugmad Razvij (+) i Skupi (-). Ako imate Excel aplikaciju za stone računare, možete da koristite dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku i koristili funkciju Brzo istraživanje da biste izvršili dubinsko pretraživanje podataka izvedene tabele. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i izvršite dubinsko pretraživanje podataka izvedene tabele.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×