Dozvole za evidenciju popisivanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao administrator usluge SharePoint Online korisnicima možete odobriti dozvole za čitanje informacija o evidenciji popisivanja vlasnika. Evidencija popisivanja prati informacije o statusu popisanog sadržaja.

Primer tipične upotrebe nalazi se u e-otkrivanju gde bezbednosnoj grupi možete dodeliti dozvolu za prikazivanje informacija o evidenciji popisivanja vlasnika. Korisnici u bezbednosnoj grupi mogu prikazati podatke evidencije popisivanja putem portala e-otkrivanja kako bi proverili da li je popisani sadržaj uspešno dodat u indeks za pretraživanje ili indeksiranje nije uspelo usled greške.

Dodela dozvola za prikazivanje informacija o evidenciji popisivanja korisnicima

  1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

  2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona koja izgleda kao vafl i predstavlja klik na dugme koje će otkriti više pločica aplikacija za izbor. u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

  3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

  4. Odaberite stavku Pretraga.

  5. Na administrativnoj stranici za pretragu odaberite stavku Dozvole za evidenciju popisivanja.

  6. U polje Dozvole za evidenciju popisivanja unesite imena ili e-adrese. Imena važećih korisnika ili korisničkih grupa prikazuju se na listi dok otkucavate slova u polju.

  7. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×