Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Biranjem zastavice za brzo obeležavanje možete da dodelite podrazumevanu zastavicu sa datumom za praćenje koji ste vi odabrali. Podrazumevana postavka zastavice za brzo obeležavanje je Danas. Nakon toga ćete jednim klikom u prijemnom poštanskom sandučetu ili drugoj tabela podrazumevanu zastavicu moći da dodelite e-porukama ili kontaktima.

Prvo, izaberite podrazumevani datum sa zastavicom (ili koristite podrazumevanu vrednost datuma Danas). Nakon toga ćete tu zastavicu brzo moći da dodelite porukama i kontaktima. Zastavicu za brzo obeležavanje možete istovremeno da dodelite i većem broju stavki. Zastavica se pojavljuje u koloni Status zastavice, kao i u samoj stavci.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Izaberite stavku za brzo obeležavanje

Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje poruci

Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje kontakta

Jednim klikom postavite vrednost zastavice za brzo obeležavanje na „Danas“

Biranje zastavice za brzo obeležavanje

  1. Na traci sa alatkama, kliknite na dugme Praćenje Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Podešavanje brzog klika.

  2. U dijalogu Podešavanje brzog klika izaberite zastavicu sa liste.

Napomena : Ako promenite zastavicu za brzo obeležavanje, poruke koje su prethodno bile obeležene zastavicom neće biti promenjene.

Vrh stranice

Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje poruci

  • U prijemnom poštanskom sandučetu kliknite na kolonu Status zastavice pored poruke. Ovim se koloni dodaje zastavica koju ste izabrali kao zastavicu za brzo obeležavanje.

    Napomena : Zastavice za brzo obeležavanje možete istovremeno da dodate većem broju poruka. Izaberite poruke, a zatim kliknite na kolonu Status zastavice pored jedne od poruka.

Vrh stranice

Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje kontaktu

  • U fascikli „Kontakti“, u tabelarnom prikaz, kao što je Po zastavici za praćenje, kliknite na kolonu Status kolone pored kontakta. Ovim se koloni dodaje zastavica koju ste izabrali kao zastavicu za brzo obeležavanje.

    Napomena : Zastavice za brzo obeležavanje možete istovremeno da dodelite većem broju kontakata. Izaberite kontakte, a zatim kliknite na kolonu Status zastavice pored nekog kontakta.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×