Dodeljivanje zadataka osobama

Kada budete spremni da odlučite ko će šta raditi, postoji nekoliko načina na koje možete da dodelite zadatke osobama u usluzi Planner.

Zašto ne mogu da vidim Planner? Tokom sledećih nekoliko meseci primenjujemo Planner. Ako imate plan koji ispunjava uslove, ali ga još ne vidite, budite strpljivi jer uskoro stiže!

Prevucite fotografije članova na zadatke

Brzi način za dodeljivanje je da prevučete fotografiju osobe iz oblasti članova plana dole na zadatak.

Prevlačenje člana plana u zadatak

Zadatak može da se dodeli samo jednoj osobi. Ako nešto treba da se dodeli za nekoliko osoba, razmotrite pravljenje drugog zadatka sa sličnim imenom i dodelite ga drugoj osobi.

Kreiranje sličnih zadataka za dodelu za više osoba

Zadatak možete da dodelite i prilikom pravljenja. Dodajte ime zadatka, a zatim izaberite stavku Dodeli da biste odabrali člana plana sa liste. Ako prava osoba nije navedena, izaberite stavku Dodavanje nove osobe.

Dodelite nekome kad kreirate novi zadatak

Izaberite imena da biste promenili zaduženja

Ako treba da promenite kome je dodeljen zadatak, izaberite ime osobe kojoj je trenutno dodeljen, a zatim odaberite novu osobu sa liste.

Kliknite na imena da biste promenili zaduženja

Tablu možete da promenite i tako da bude grupisana po Dodeljeno, a zatim da prevlačite zadatake između kolona za svaku osobu u timu.

Treba da uklonite nekoga?

Ako vam neko više ne treba u planu, izaberite strelicu pored članova plana, postavite pokazivač na osobu koju uklanjate, izaberite tri tačke, a zatim odaberite stavku Ukloni iz plana.

Uklanjanje člana iz plana

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×