Dodeljivanje zadataka osobama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada budete spremni da odlučite ko će šta raditi, postoji nekoliko načina na koje možete da dodelite zadatke osobama u usluzi Planner.

Možete da dodelite neko kada kreirate zadatak. Dodajte ime zadatka, a zatim izaberite stavku Dodeli da biste odabrali člana plana sa liste. Ako prava osoba nije naveden, otkucajte ime ili e-adresu u polje za pretragu da biste dodali novu osobu.

Dodelite nekome kad kreirate novi zadatak

Zadatak možete dodeliti većem broju osoba. Kada zadatak se radi tako što ćete više od jednog člana tima, možete je dodeliti do 11 osobe da biste svi vidite ga na listi Moji zadaci . Kada sve članove tima Označi zadatak kao dovršen, to je označena kao dovršena za sve članove tima.

Assigm najviše 11 članova za zadatak

Promenite dodeljene

Tablu možete da promenite i tako da bude grupisana po Dodeljeno, a zatim da prevlačite zadatake između kolona za svaku osobu u timu.

Grupisanje po dodeljeno i prevucite zadatke članovima

Treba da uklonite nekoga?

Ako više ne treba neko na vaš plan, izaberite strelicu pored plana članova, postavite pokazivač na osobu koji uklanjate izaberite tri tačke, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

Uklanjanje članova iz plana

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×