Dodeljivanje, promena ili uklanjanje broja telefona u programu Skype za posao

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada podesite pozivanje planova u usluzi Office 365, možete dodeliti brojeve telefona korisnika. Dodelite broj telefona će biti naveden u okviru Ove telefon na poslu u njihove Skype za posao klijenta i ne mogu da menjaju korisnika.

Broj telefona na poslu je zatamnjeno.

Važno : Ako žele da Promeni broj svog telefona za Skype za posao i broj telefona u aplikaciju Skype za posao nije moguće promeniti ili je nedostupna, to znači da administrator postavio za njih i nije moguće promeniti tako što ćete ih.

Dodeljivanje broja

Kada podešavate korisnike tako da oni mogu upućivanje i primanje telefonskih poziva, prvo morate da koristite Skype for Business centra administracije i dodeljivanje broja telefona, ali možete da promenite ili uklonite broj telefona ako treba da.

Želite li da saznate kako da se zove planova u usluzi Office 365 i koliko koštaju? Pogledajte Skype za posao programski dodatak licenciranje.

Napomena : Jedan način da biste videli da li korisnik ima dozvole dodeljuju se u Skype for Business centra administracije > glasa > glas korisnika i izaberite korisnika. Ako je dodeljena licenca, on će biti naveden u okviru dodeljene licence. Iako previše, možete da koristite Office 365 centru administracije.

Dodelite korisniku broja telefona

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > administrator > Skype za posao.

 3. U levoj navigaciji glasa > glasa korisnika.

  VAŽNO: Da biste videli opciju Glas u levom oknu za navigaciju u centru administracije usluge Skype za posao, prvo morate da kupite najmanje jednu Enterprise E5 licencu, jednu licencu za dodatak Telefonski sistem ili jednu licencu Audio konferencija.

 4. Na stranici Korisnici glasa , pronađite i izaberite korisnika ili korisnike koje želite da dodelite broj telefona.

 5. U oknu za radnje izaberite stavku Dodeli broj.

 6. Na stranici dodeljivanje broja na listi Izaberite broj da biste dodelili , zatim izaberite broj telefona za korisnika.

  Savet : Ako ne vidite sve navedenih brojeva telefona, morate da biste prvo otišli da ih dobijem brojeva telefona , ili ako koristite Skype for Business centra administracije > glasa > telefonskih brojeva stranica > kliknite na dugme Dodaj , zatim novi korisnik brojeve.

 7. Da biste dodelili ili promenite povezanog hitne adresa u okviru Izbor Validacija hitne lokacije, sa liste ili izaberite lokaciju ili ako imate više lokacija definisana postavljanje ime grada u polje za pretragu po gradu i kliknite na dugme pretrage .

 8. Nakon što ste izabrali broj telefona i hitne lokaciju, kliknite na dugme Sačuvaj.

  Napomene : 

  • Zbog kašnjenje između Office 365 i Skype za posao online, verovatno može potrajati do 24 časa za korisnika da se omoguće. Ako posle 24 časa, broj telefona nije ispravno dodelili, imajte Pozovite. Ovde smo da vam pomognemo.

Promena broja

Da biste promenili broj telefona za korisnika

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > administrator > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > kliknite na dugme glasa korisnika.

 4. Na stranici Korisnici glasa , pronađite i izaberite jedan ili više korisnika koje želite da promenite broj telefona za.

 5. U oknu "Radnje", u okviru dodeljene broj kliknite na dugme Promeni.

 6. Na stranici Dodeljivanje broj , kliknite na dugme Promeni.

 7. Na stranici Dodeljivanje broj , u okviru Izaberite broj da biste dodelili, koristite listu da biste izabrali novi broj telefona.

 8. Da biste promenili povezane hitno adresa izaberite stavku Promeni lokaciju i u okviru Promena hitne adrese radi, izaberite lokaciju sa liste ili ako imate više lokacija definisana stavite ime grada u polju Pretraga po gradu i Kliknite na dugme Pretraži.

 9. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Uklanjanje broja

Da biste uklonili broja telefona korisnika

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > administrator >Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > kliknite na dugme glasa korisnika.

 4. Na stranici Korisnici glasa , pronađite i izaberite jedan ili više korisnika koje želite da uklonite broj telefona za.

 5. U oknu "Radnje", u okviru dodeljene broj kliknite na dugme Ukloni.

 6. Na polju Ukloni izabrana dodelio broj? stranice, kliknite na dugme da.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Odredbe i uslovi pozivanja u hitnim slučajevima

Uslovi korišćenja Skype za posao Online PSTN usluga

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×