Dodeljivanje nezavisnog proizvođača kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem isporučuje konferencije most. Konferencija most pruža pozivanjem telefonskog broja, pinova i konferencije ID-ovi za sastanke koje su kreirane. Samo treba da dodelite dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem osobama koje planirate ili vodi sastanke Skype za posao .

Uključivanje u konferenciju biranjem dobavljače nazivaju dobavljača audio konferencije.

Koraci za obavljanje pre nego što možete da dodelite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača

 1. U zavisnosti od Office 365 plan, možda ćete morati da kupite PSTN konferencije programski dodatak licencama za osobe u vašoj organizaciji koji će za planiranje ili vodi sastanke koje koriste uključivanje u konferenciju biranjem. Da biste saznali više, pogledajte Skype za posao programski dodatak licenciranje.

 2. Ako ste kupili PSTN konferencije programski dodatak licenci, dodelite ih sa osobama u vašoj organizaciji koje planirate ili vodi sastanke koje koriste uključivanje u konferenciju biranjem. Pogledajte članak Dodeljivanje Skype za posao licence.

  Napomena : Ako dodelite licencu PSTN konferencije Skype za posao nekoga kada dodelite ih nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača, ta osoba će automatski biti podešen da umesto toga koristite Microsoft kao njihove dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. Ako se to desi, moraćete da prvo uklonite Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem pre nego što možete da im dodelite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača.

 3. Pronađite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača na Lokaciji Microsoft PinPoint. Obratite joj se i Saznajte kako da nabavite stvari Podešavanje sa njima.

  Oni će vam dati:

  • Biranje i besplatne brojeve ako su dostupni.

  • Konferencija ID-ove koje se koriste za svaku osobu koja planira sastanak. Neke ACPs poziva ove kodove konferencije.

   Savet : Kada ste Omogućavanje osoba za uključivanje u konferenciju biranjem i dodajte im dodelite dobavljaču nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem, brojeve telefona u i konferencije ID-ovi (kodove) automatski se dodaju na sve nove Skype za posao online sastanke koje oni kreiraju.

Kako da dodelite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača korisniku

 1. U Skype za posao centar administracije, odaberite stavku Korisnici. Izaberite korisnika sa liste i kliknite na dugme Uredi u oknu za radnje.

 2. Na stranici svojstava korisnika kliknite na Uključivanje u konferenciju biranjem i postavite ove informacije:

  • Dobavljač ime sa liste izaberite nezavisnog dobavljača.

  • Ovo je potreban broj naplatu .

  • Besplatan telefonski broj ovo nije potrebna.

  • ID konferencije Postavite ga. Ovo je obezbedila dobavljača audio konferencije.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

 4. Slanje svake osobe PIN koji ste dobili od dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. PIN kôd možda će biti potrebno da pozovete kao organizator konferencijskog poziva ili linija vodilja.

  Napomena : Kada koristite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača, ne postoji način da vidite ili postavljanje pinova u ime organizatorima sastanka.

Kako da dodelite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača većem broju osoba u isto vreme

 1. U Skype za posao centar administracije, odaberite stavku Uključivanje u konferenciju biranjem > Microsoft most. Na dnu stranice, kliknite na dugme Ako želite da konfigurišete dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača, umesto toga, kliknite ovde.

  Napomena : Ako već postoji dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem Podešavanje na dnu stranice izaberite stavku kliknite ovde da biste konfigurisali dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača.

 2. Na se Podesi stranicu dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača, u okviru Uvoz i izvoz korisnika, izaberite stavku Čarobnjak za izvoz, a zatim pratite korake iz čarobnjaka za izvoz korisnika. Kada završite, imate datoteku koja navodi osobe koje želite da podesite za uključivanje u konferenciju biranjem.

 3. Pošaljite datoteku koju ste kreirali za dobavljača nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem. Dodajte informacije za uključivanje u konferenciju biranjem za osobe naveden u datoteci i da vam vrati datoteku.

 4. Još jednom proverite da je dobijeni datoteka ima odgovarajuće informacije u njoj. Ste postavljali instanci odakle nisu svi naveden u datoteci odgovarajuće informacije.

 5. Na se Podesi stranicu dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača, u okviru Uvoz i izvoz korisnika, izaberite stavku Čarobnjak za uvoz, a zatim pratite korake u čarobnjaku uvoz korisnika

 6. Slanje svake osobe PIN koji ste dobili od dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. PIN kôd možda će biti potrebno da pozovete kao organizator konferencijskog poziva ili linija vodilja.

  Napomena : Kada koristite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača, ne postoji način da vidite ili postavljanje pinova u ime organizatorima sastanka.

Kada se koristi dobavljača nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem

Ako ste u zemlji gde Microsoft uključivanja u konferenciju biranjem nije dostupna, kvalitet usluge nije odlično zbog je lokacija ili imate postojeće ugovora kod dobavljača usluge nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem, preporučujemo da koristite nezavisnih proizvođača uključivanje u konferenciju biranjem dobavljača. U suprotnom, preporučujemo da koristite Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem.

Šta još treba da znam?

Osobe iz vaše organizacije možete da koristite samo jednog dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. Da biste promenili neke osobe dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem korporaciji Microsoft, pogledajte članak promena korisnika iz nezavisnih proizvođača ACP korporaciji Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem ili Dodeljivanje Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem.

Automatizovanje dodeljivanje dobavljača audio konferencije nezavisnih proizvođača pomoću Windows PowerShell

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podešavanje uključivanja u ili PSTN konferencije za Skype za posao

Podešavanje Skype za posao Online

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×