Dodavanje znakova za nabrajanje tekstu kako bi se napravila lista u programu Word Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pretvorite redove teksta u listu sa znakovima za nabrajanje tako što ćete izabrati tekst, a zatim izabrati stavke Početak> Pasus> Znakovi za nabrajanje. Svaki red ili pasus postaje znak za nabrajanje na listi.

Slika istaknutog dugmeta „Znakovi za nabrajanje“

Savet : Pritisnite taster Enter da biste premestili tekst u zaseban red ili pritisnite taster Enter dvaput da biste okončali listu sa znakovima za nabrajanje.

Počinjete sa praznom stranicom?

  1. Postavite kursor na mesto na kojem želite da se nalazi lista sa znakovima za nabrajanje.

  2. Na kartici Početak> Pasus i zatim kliknite na strelicu pored stavke Znakovi za nabrajanje. Izaberite stil znakova za nabrajanje i počnite sa kucanjem.

Padajući meni sa stilovima znakova za nabrajanje

Pritisnite taster ENTER svaki put kada želite novi znak za nabrajanje, ili pritisnite taster ENTER dvaput da biste okončali listu sa znakovima za nabrajanje.

Savet : Word može da pravi liste dok kucate. Kada započnete pasus zvezdicom ili brojem 1., Word podrazumeva kako želite da započnete listu sa znakovima za nabrajanje ili numerisanu listu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×