Dodavanje zadataka na vremensku osu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada dodate zadatke u projekat, možete da uvrstite zadatke koji imaju krajnji rok na vremenskoj osi na vrhu stranice Zadaci.

Ovo možete uraditi na dva načina:

  • Dodaj na vremensku osu dugme    Na stranici Zadaci izaberite stavku u razmak sa leve strane u polju za potvrdu za svaki zadatak koji želite da dodate na vremensku osu. Ovo bira svaki zadatak. Na kartici Zadaci , u grupi Radnje kliknite na dugme Dodaj na vremensku osu.

  • Meni otvaranja   Kliknite na dugmeMeni otvaranja(…) za zadatakdadodajete na vremensku osu, a zatim, u okviru koji se pojavljuje, kliknite na dugmeDodaj na vremensku osu.

Ako zadatak ima datum početka i krajnji rok, prikazuje se na vremenskoj osi kao traka koja obuhvata te datume. Ako zadatak ima samo krajnji rok i datum početka, prikazuje se kao jedna tačka na vremenskoj osi, označena dijamantom.

Savet : U tradicionalnom upravljanju projektima, u Gantovim grafikonima, koji su slični vremenskoj osi na stranici Zadaci, dijamanti se koriste da bi ukazali na ključne tačke u projektu. Ključna tačka je referentna tačka koja označava glavni događaj u projektu i koristi se za praćenje toka projekta. Važni događaji, datum dovršavanja povezanog projekta ili datum objavljivanja su neki od primera. Možete razmotriti mogućnost da uvrstite datum početka i krajnji rok za većinu zadataka u projektu i da identifikujete ključne tačke u projektu tako što ćete navesti samo one zadatke sa krajnjim rokom (a ne sa datumom početka).

Čim dodate zadatak na vremensku osu, postoji nekoliko stari koje možete da uradite da biste promenili izgled vremenske ose. Više informacija potražite u članku Promena izgleda vremenske ose.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×