Dodavanje video i audio datoteka u Sway

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Video i audio klipova i snimaka može poboljšati vaš Sway i interaktivne i zanimljiviji. Da biste dodali video ili audio datoteka u Sway, uradite nešto od sledećeg:

  • Iz istraživača datoteka, prevucite i otpustite video ili audio datoteka pravo na u plan radnje.

  • Na vrhu menijima, kliknite na dugme Umetni, a zatim izaberite željeni izvor sadržaja iz menija, kao što je OneDrive, YouTubeili na uređaju. Odaberite video ili audio datoteke koje želite, a zatim ga prevucite u plan radnje.

    Izaberite izvor sadržaja iz menija "Umetanje" u aplikaciji Sway.

    Napomena : Izvorima sadržaja što je prikazano na ovoj slici su trenutno dostupne za korisnike Microsoft Account (Hotmail, Live, Outlook.com). Sway izvore sadržaja za Office 365 komercijalne korisnike se razlikuju i može da kontroliše u vašoj organizaciji IT administrator.

  • Na vrhu menijima, kliknite na kartice, a zatim izaberite Video ili zvuk. Za video datoteke, kliknite na dugme Dodaj video zapisa. Za audio datoteke, kliknite na dugme Dodaj zvučne datoteke.

Podržani formati datoteka

Sway podržava uobičajene formate video datoteka, kao što su .mp4 i .mov, i uobičajenih zvučnu datoteku formata, kao što su .mp3 i .wav. Saznajte više o ograničenjima veličine datoteke.

Želite da ugradite video i audio datoteke iz nezavisnih proizvođača izvora u Sway? Saznajte kako.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×