Dodavanje veza koje sadrže razmake u e-poruku

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Windows podržava imena datoteka koja sadrži razmake. Međutim, ako uključite vezu ka ime datoteke koja sadrži razmake u e-poruku, Microsoft Outlook skraćuje vezu na prvi razmak. Ako je prvi razmak mrežnu putanju ili lokaciju datoteke, veza se skraćuje u tom trenutku.

Na primer, ako otkucate \\networkshare\February troškovima.xls u telu poruke, Outlook pretvara samo prvi deo teksta u vezu, kao u sledećem primeru:

\\networkshare\February

Ovo nije važeća veza ka datoteci.

Koristite otvoreni i zatvoreni „ševron“ znak kako biste sačuvali razmake u tekstu veze, kao u sledećim primerima:

< \\networkshare\February troškovima.xls > ili < http://www.contoso.com/finance/February troškovima.xls >

Outlook kao deo te veze uključuje ceo tekst koji se nalazi unutar „ševron“ znakova, a primalac u celosti dobija vezu do datoteke.

Napomena : Ako umetnete vezu pomoću komande Hiperveza, neće doći do skraćenja. U novoj poruci, na kartici Umetanje, u grupi Veze kliknite na dugme Hiperveza.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×