Dodavanje usluge OneDrive for Business u Android

Dodavanje usluge OneDrive for Business u Android

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite aplikaciju OneDrive na Android uređaju da biste radili sa ličnim OneDrive nalog, kao i usluge OneDrive for Business nalozi. Ako vaš uređaj je pokrenut Android 4.0 ili noviju verziju, možete da koristite jednu aplikaciju da biste radili sa obe.

Dodavanje OneDrive for Business naloga

U aplikaciji OneDrive dodirnite ikonu Meni programa Delve za Android menija, a zatim dodirnite Dodajte OneDrive for Business.

Dodajte OneDrive for Business.

Prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke koju koristite za OneDrive for Business.

Napomena : Ako želite da se prijavite pomoću OneDrive for Business naloga, organizaciju mora da bude u odgovarajući SharePoint Online ili Office 365 poslovni plan pretplate. Ne možete da se prijavite pomoću naloga iz lokalnog direktorijuma.

Prebacivanje sa jednog naloga na drugi

Da biste se prebacivali između ličnih OneDrive naloga i OneDrive for Business naloga ili između više OneDrive for Business naloga, dodirnite ikonu Meni programa Delve za Android menija, a zatim dodirnite nalog koji želite da koristite.

OneDrive for Business.

Savet : U OneDrive aplikaciju možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, otvorite Postavke, dodirnite ime naloga, dodirnite stavku Odjavi se, a zatim se prijavite sa nalogom koji želite da koristite.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×