Dodavanje usluge OneDrive for Business u Android

Dodavanje usluge OneDrive for Business u Android

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite aplikaciju OneDrive na Android uređaju da biste radili sa ličnim OneDrive nalog, kao i usluge OneDrive for Business nalozi. Ako vaš uređaj je pokrenut Android 4.0 ili noviju verziju, možete da koristite jednu aplikaciju da biste radili sa obe.

Dodavanje OneDrive for Business naloga

U aplikaciji OneDrive dodirnite ikonu Meni programa Delve za Android menija, a zatim dodirnite Dodajte OneDrive for Business.

Dodajte OneDrive for Business.

Prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke koju koristite za OneDrive for Business.

Napomena: Ako želite da se prijavite sa OneDrive for Business nalogom, vaša organizacija mora da ima kvalifikovani SharePoint Online ili Office 365 poslovni plan pretplate. Ne možete da se prijavite sa nalogom iz lokalnog direktorijuma.

Prebacivanje iz jednog naloga u drugi

Da biste se prebacivali između ličnog OneDrive naloga i OneDrive for Business naloga ili između više OneDrive for Business naloga, dodirnite ikonu Meni Meni programa Delve za Android , a zatim dodirnite nalog koji želite da koristite.

OneDrive for Business.

Savet: U OneDrive aplikaciju možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, otvorite Postavke, dodirnite ime naloga, dodirnite stavku Odjavi se, a zatim se prijavite sa nalogom koji želite da koristite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×