Dodavanje, uređivanje ili uklanjanje stavki proizvoda i usluga u zapisu mogućnosti za poslovanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pomoću stavke proizvoda i usluga u podaci o poslovnoj prilici u programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete početi da procenjujete koliko ta mogućnost za poslovanje može da vredi vama i vašem poslovanju.

Napomena: Menadžer za poslovne kontakte za Outlook automatski izračunava ukupan popust i cena za stavki proizvoda i usluga pri dodavanju sa mogućnošću za poslovanje. Kad vi određujete mogućnost za poslovanje kao zatvorenu (osvojio), Menadžer za poslovne kontakte za Outlook izračunava i prikazuje Očekivani prihod. Ovo je razlika između ukupnu cenu vam naplatiti i ukupan trošak za vas.

Dodavanje stavki proizvoda ili usluga mogućnosti za poslovanje

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Mogućnosti za poslovanje.

 2. Dvaput kliknite na zapis mogućnosti za poslovanje kojem želite da dodate informacije o proizvodima ili uslugama.

 3. U odeljku Proizvod i usluge kliknite na dugme Dodaj.

 4. U dijalogu Dodavanje proizvoda ili usluge izaberite stavku sa liste Stavke proizvoda i usluga ili kliknite na dugme Uredi ovu listu da biste kreirali novu stavku ili uredili postojeću.

 5. Kada dovršite obrazac za ovu stavku, kliknite na dugme u redu da biste sačuvali stavke i vratite zapis mogućnosti za poslovanje ili kliknite na dugme Dodaj novo da biste sačuvali stavku i dodajte još jednu stavku.

  Napomene: 

  • Dugme " Uredi " u obrascu proizvoda i usluga je dostupna ako stavke na listi samo u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Ako Menadžer za poslovne kontakte za Outlook integrisan sa vaše knjigovodstveni sistem, na listi može sadržati stavke iz sistema računovodstveni i stavke koji su navedeni samo u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Ako stavka je dodat proizvodi i usluge stavke liste iz računovodstveni sistema, možete da uredite informacije o stavci.

  • Ako Menadžer za poslovne kontakte za Outlook integrisan sa vaše knjigovodstveni sistem, nove stavke koje se dodaju pomoću proizvodi i usluge obrasca ne integrišu u listi stavki u sistemu računovodstveni. Stavke proizvoda i usluga sa liste stavki u sistemu računovodstveni integrišu u na listi proizvoda i usluga stavki u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Uređivanje postojećih stavki proizvoda ili usluga navedenih u mogućnosti za poslovanje

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Mogućnosti za poslovanje.

 2. Dvaput kliknite na zapis mogućnosti za poslovanje koji sadrži stavke proizvoda i usluga koje želite da uredite.

 3. U odeljku Proizvod i usluge izaberite stavku, a zatim kliknite na dugme Uredi.

 4. U dijalogu Uredi proizvod ili uslugu , izvršite željene promene.

  Napomena: Ako Menadžer za poslovne kontakte za Outlook integrisan sa vaše knjigovodstveni sistem, na listi može sadržati stavke iz sistema računovodstveni i stavke koji su navedeni samo u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Opis, cena po jedinicii Cena po jedinici polja nisu za stavke koje potiču iz vaše knjigovodstveni sistem koji se može uređivati.

  Da izvršite promene u listu stavki proizvoda i usluga , u polju ime stavke , kliknite na dugme Uredi ovu listu.

Uklanjanje stavke proizvoda ili usluga iz mogućnosti za poslovanje

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Mogućnosti za poslovanje.

 2. Dvaput kliknite na zapis mogućnosti za poslovanje koji sadrži stavke proizvoda i usluga koje želite da uklonite.

 3. U odeljku Proizvod i usluge izaberite stavku, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×