Dodavanje uživo Veb stranice na slajd

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada umetnete uživo Veb stranice u prezentaciji tako što ćete koristiti u prikazivaču Veb aplikaciju. Pojavljuje se u prezentaciji na isti način kao ako ste je otvorili u pregledaču. To je slika na Veb stranici, ali samoj stranici unutar prezentacije. Ako kliknete na vezu na stranici, otići ćete na novo odredište prikazan unutar okvira slajda.

Za vaše zaštite, samo bezbedne Veb stranice koje su pristupiti pomoću na http protokola (umesto HTTP) može umetnuti u prezentaciju.

Dodavanje uživo Veb stranice na slajd

  1. Idite na slajd na kojem želite da ugradite na Veb stranicu.

  2. Na kartici snimanje , izaberite stavku aplikacije i kvizove.

  3. U dijalogu programski dodaci za Office laboratoriju kliknite na dugme Dodaj za Web prikazivač.

  4. Na slajdu, u okviru sa desne strane https://, izaberite stavku uzorak vezu i otkucajte ili nalepite veze ka Veb stranici koju želite da umetnete.

  5. U donjem desnom uglu Veb prikazivač okvira, kliknite na dugme Pregled da biste potvrdili da je na stranicu koju želite da umetnete izgleda ispravno.

Šta ako dobijem grešku?

Ako ste naveli veza za Veb stranicu koja nije bezbedan, videćete ovu grešku kada kliknete na dugme Pregled:

Ovaj sadržaj nije moguće prikazati u okvir

Za vaše zaštite, PowerPoint neće vam omogućavaju da umetnete Veb stranice pomoću http://. To dozvoljavaju samo https://, što je bezbednije pregledanje Veba protokol. Poruka o grešci je znači da ćete morati da pokušate ponovo pomoću https:// kao prefiks Veb adresu.

Mnoge – ali ne sve – Veb stranica Dozvoli pristup bezbedne Veb. Na primer, možete da vidite Bing matičnu stranicu u pregledaču sa adresom http://www.bing.com i možete da prikažete i on bezbedno sa adresom https://www.bing.com. Ali ne u svim stranicama može pristupiti putem HTTP može pristupiti putem HTTPS bezbedno verzije.

Ako ne pronađete Veb stranicu koju želite da umetnete u prezentaciju, proverite da li je bezbedna verzija je dostupan u Veb pregledaču: zameni HTTP sa HTTPS adresu. Ako to uradite, a Veb stranice ispravno se pojavljuje u pregledaču, stranica je bezbedno pristupačnih. Možete da ga umetnete u prezentaciju u prikazivaču Veb aplikacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×