Dodavanje uživo Veb stranice na slajd

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada umetnete uživo Veb stranice u prezentaciji pomoću aplikacije Web prikazivač, on se pojavljuje u prezentaciji na isti način kao ako ste je otvorili u pregledaču. To je slika na Veb stranici, ali samoj stranici unutar prezentacije. Ako kliknete na vezu na stranici, otići ćete na novo odredište prikazuje unutar okvira slajda.

Za vaše zaštite, samo bezbedne Veb stranice koje su pristupiti pomoću na http protokola (umesto HTTP) može umetnuti u prezentaciju.

Dodavanje uživo Veb stranice na slajd

Koristite Umetanje live Veb stranice, ne slike na stranici. Pa morate biti povezani sa Internetom kada izlažete slajdu tako da druge osobe ili Veb stranici ne bi prikazivale na slajdu.

 1. Idite na slajd na kojem želite da ugradite na Veb stranicu.

 2. Uključivanje snimanje kartice trake: na kartici datoteke na traci, kliknite na dugme Opcije. U dijalogu Opcije izaberite karticu Prilagođavanje trake sa leve strane. Zatim, u okviru desne koji navodi kartice na traci dostupna, potvrdite izbor snimanje . Kliknite na dugme u redu.

 3. Na kartici Umetanje na traci sa alatkama izaberite radnju.

  Pojavljuje se dijalog Programski dodaci za Office .

  Koristite dugme „Prodavnica“ na kartici „Umetanje“ na Office traci da biste instalirali programske dodatke za Office
 4. U dijalogu Programski dodaci za Office , u polju za pretragu otkucajte web prikazivač i pritisnite taster Enter.

  U Prikazivaču Veb programski dodatak se pojavljuje na listi rezultata.

 5. Kliknite na dugme Dodaj za Veb Viewer da biste umetnuli prikazivač na slajdu.

 6. Na slajdu, u okviru Unesite URL adresu ispod, izaberite uzorak vezu u polju sa desne strane https://i otkucajte ili nalepite vezu Veb stranice koje želite da umetnete.

  Važne    Nemojte uključivati https:// u otkucajte ili nalepite u tom polju. Web prikazivač već nalozi za taj deo adresu Veb stranice.

  Primer: U polju tip www.wikipedia.org/, https://www.wikipedia.org/.

 7. U donjem desnom uglu Veb prikazivač okvira, kliknite na dugme Pregled da biste potvrdili da je na stranicu koju želite da umetnete izgleda ispravno.

Šta ako dobijem grešku?

Ako ste naveli veza za Veb stranicu koja nije bezbedan, videćete ovu grešku kada kliknete na dugme Pregled:

Ovaj sadržaj nije moguće prikazati u okvir

Za vaše zaštite, PowerPoint neće vam omogućavaju da umetnete Veb stranice pomoću http://. To dozvoljavaju samo https://, što je bezbednije pregledanje Veba protokol. Poruka o grešci je znači da ćete morati da pokušate ponovo pomoću https:// kao prefiks Veb adresu.

Mnoge – ali ne sve – Veb stranica Dozvoli pristup bezbedne Veb. Na primer, možete da vidite Bing matičnu stranicu u pregledaču sa adresom http://www.bing.com i možete da prikažete i on bezbedno sa adresom https://www.bing.com. Ali ne u svim stranicama može pristupiti putem HTTP može pristupiti putem HTTPS bezbednog verzije.

Ako ne pronađete Veb stranicu koju želite da umetnete u prezentaciju, proverite da li je bezbedna verzija je dostupan u Veb pregledaču: zameni HTTP sa HTTPS adresu. Ako to uradite, a Veb stranice ispravno se pojavljuje u pregledaču, stranica je bezbedno pristupačnih. Možete da ga umetnete u prezentaciju u prikazivaču Veb aplikacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×