Dodavanje teksta Web stranici pomoću Web segmenta uređivača sadržaja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

veb segment uređivača sadržaja obezbeđuje jednostavan način za dodavanje teksta Web stranici. Web segment uređivača sadržaja možete da dodate bilo kojoj Stranica veb segmenta i bilo kojoj stranici sa rasporedom na stranici koji podržava Web segmente. Za dodavanje teksta Web segmentu uređivača sadržaja možete da upotrebite HTML uređivač.

U ovom članku

Rasporedi na stranicama koji podržavaju pomoću Web segmenta uređivača sadržaja

Dodavanje Veb segmenta uređivača sadržaja na stranicu

Dodavanje teksta Web segmenta uređivača sadržaja

Rasporedi na stranicama koji podržavaju upotrebu Web segmenta uređivača sadržaja

Većina rasporeda na stranici za stranice dobrodošlice podržava Web segmente, ali neki od njih već imaju kontrolu polja za sadržaj stranice.

Kontrola polja za sadržaj stranice dozvoljava dodavanje iste vrste sadržaja kao i Web segment uređivača sadržaja. Ako želite da dodate tekst stranici koja ima kontrolu polja za sadržaj stranice, treba da razmotrite dodavanje teksta pomoću kontrole polja za sadržaj stranice.

Rasporedi na stranicama sledećih stranica dobrodošlice podržavaju upotrebu Web segmenta uređivača sadržaja i nemaju kontrolu polja za sadržaj stranice. Ako želite da dodate tekst stranicama koje koriste ove rasporede na stranicama, upotrebite Web segmente uređivača sadržaja:

 • Više opcija pretraživanja

 • Matična stranica vesti

 • Stranica sa rezultatima pretrage osoba

 • Stranica za pretraživanje

 • Stranica sa rezultatima pretrage

 • Matična stranica direktorijuma lokacija

 • Uvodna stranica dobrodošlice

Rasporedi na sledećim stranicama dobrodošlice podržavaju upotrebe Web segmenta uređivača sadržaja, ali već imaju kontrolu polja za sadržaj stranice. Možete da dodate Web segmentu uređivača sadržaja stranicama koje koriste ove rasporede na stranicama, ali bi umesto toga trebalo da uzmete u obzir dodavanje teksta pomoću kontrole polja za sadržaj stranice:

 • Matična strana interne mreže

 • Stranica dobrodošlice sa izdvojenim vezama

 • Stranica dobrodošlice sa sadržajem

Vrh stranice

Dodavanje Web segmenta uređivača sadržaja stranici

 1. Na stranici kojoj želite da dodate Web segment uređivača sadržaja izaberite zonu gde želite da dodate Web segment, a zatim kliknite na vezu Dodaj Web segment. Otvoriće se Web stranica Dodavanje Web segmenata.

 2. Na Web stranici Dodavanje Web segmenata pomerite sa nadole do odeljka Razno, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored stavke Web segment uređivača sadržaja, a zatim kliknite na dugme Dodaj. Stranica će se ažurirati i prikazaće Web segment uređivača sadržaja u zoni koju odaberete.

Vrh stranice

Dodavanje teksta Web segmentu uređivača sadržaja

 1. U traci sa alatkama Web segment uređivača sadržaja u meniju Uređivanje kliknite na vezu Izmeni deljeni Web segment. Otvoriće se segment alatke Uređivač sadržaja.

 2. U segmentu alatke Uređivač sadržaja izaberite stavku Uređivač obogaćenog teksta. Otvoriće se dijalog Web stranice HTML uređivač.

 3. Dodavanje teksta upisivanjem u HTML uređivač.

Više informacija o korišćenju HTML uređivača potražite u članku Korišćenje HTML uređivača.

Napomena : Kada koristite HTML uređivača za uređivanje sadržaja u Veb segment uređivača sadržaja, sadržaj nije dostupna. Sadržaj je dostupna kada koristite HTML uređivača za uređivanje kontrole polja za sadržaj stranice. Više informacija o sadržaj, potražite u članku Korišćenje sadržaj.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×