Dodavanje sredstava i upravljanje komunikacije krediti

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Komunikacije krediti su praktičan način da platite za telefonski sistem i pozivanje planova u usluzi Office 365. To vam pomaže da biste se uverili da vi i vaši korisnici su nikad uhvatili ne mogu da:

  • U biranjem Audio konferencije sastancima koristeći besplatan telefonski broj za pozivanje telefonskih brojeva.

  • Izlaz iz sastanka na Audio konferencije da biste dodali neko drugi iz bilo kog mesta na svetu.

  • Pozivaju iz sastanka na Audio konferencije na mobilni telefon sa Skype za posao ili Microsoft Teams instaliranu aplikaciju.

  • Pozovite neki međunarodni broj telefona kada imate Domaće pozivanje Plan.

  • Pozivaju i platite po minuti kada ste iscrpli na mesečni minute baљtu.

Napomena : Ako se pitate koliko je i kamate, pogledajte tabelu kamatne stope na stranici Pozivanje planovi .

Kao administrator, možete ručno da dodate sredstava ili možete podesiti automatsko dopune koje ćemo preporučiti.

Automatsko dopunjavanje automatski puni vaš saldo kada padne ispod sume koju ste postavili. Preporučujemo korišćenje automatskog dopunjavanja da ne biste morali da razmišljate o ručnom dodavanju sredstava. Kada saldo stigne do određenog iznosa, sredstva se dodaju automatski. Ako ne odaberete automatsko dopunjavanje, rizikujete da vam saldo padne ispod nule. Tada vi i vaši korisnici nećete moći da upućujete besplatne pozive ili međunarodne pozive.

U bilo kom trenutku možete da ažurirate Opcije plaćanja. Na stranici " pretplate " izaberite Krediti komunikacijei izvršite ispravke.

Sredstva će biti primenjen samo komunikacije krediti korporacije objavljeni kamatne stope kada se koristi usluga. Sva sredstva koja ne koristi u roku od 12 (12) meseci kupovine datuma će isteći i se izgubio.

Savet : Mi ćemo vam slati obaveštenja e-poštom kada se sredstva dodaju preko automatskog dopunjavanja, kada automatsko dopunjavanje ne uspe, npr. kada kreditna kartica ističe, i kada vaš saldo padne ispod nule.

Želite da saznate više o njemu, pogledajte članak koji su komunikacije krediti?

Želite da saznate nešto o planovima i cenama?

Možete da vidite na planove i cene po jednu od sledećih veza:

Takođe možete videti informacije tako što ćete prijavljivanje na sistem Office 365 centru administracije i odete na naplata > pretplate > Dodaj pretplate.

Tabela sa licencu ili licenci biće potrebno za svaku funkciju, potražite Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje.

Uslovi korišćenja Skype za posao Online PSTN usluga

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×