Dodavanje slike na mreži ili clip art kolekcije u datoteku

Dodavanje slike na mreži ili clip art kolekcije u datoteku

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saradnici: Roger Haight

Office više ne pruža clip art kolekcije biblioteke, ali to vam pomaže da pretražujete slike da biste umetnuli u datotekama na mreži. Na kartici Umetanje na traci, možete da koristite dugme Clip Art kolekcije ili Slike na mreži .

Kartica "Umetanje" na traci u sistemu Office da biste umetnuli slike na mreži, Clip Art se nekada zvao korisnika.
 1. Idite na Bing pretraga slika i unesite tip slike koju tražite. Dodavanje clip art kolekcije termin za pretragu.

  Upit unet u okvir Bing pretrage slika
 2. Kada se rezultati sa slikama pojave, kliknite na dugme Filter pored desne margine prozora, a zatim izaberite stavku licence da biste otvorili meni opcije licenci. Izaberite opciju licenciranja želite, kao što su javne domena ili besplatno opcije. (Ako ne vidite filter za licence , uverite se da koristite podržani pregledač.)

  Kliknite na dugme Filter na desnoj margini prozora i zatim kliknite na meni za filter za licence.
 3. Sačuvajte kopiju slike na računaru tako što ćete desni taster miša i izabrati komandu Sačuvaj koji koristi pregledač.

 4. U Office aplikacije, izaberite stavke Umetni > slika i pronađite sliku koju ste upravo sačuvali na računaru. Izaberite sliku, a zatim kliknite na dugme Umetni.

Bing pretraga slika filteri su zasnovani na ugledni Creative Commons licence sistem. Da biste bolje razumeli opcije licenciranja, pogledajte članak Filtriranje slika po tipu licence. Vi ste odgovorni za poštovanje prava svojine drugih ljudi, uključujući autorska prava. Opcije licenciranja u koraku 2 vam pomoći da odredite slike koje su prikladne za korišćenje.

Neke web lokacije gde mogu da pronađem clip art kolekcije

Postoje web lokacijama koje nude ilustracije ili slike koje slobodno da koristite. Tri kao što je lokacija su:

U Office 2013 i Office 2016, na dugme Slike na mreži vam pomaže da pretražujete ilustracije i fotografije:

 1. Odaberite stavke Umetanje > Slike na mreži u bilo koju Office aplikaciju.

  Snimak ekrana kako da dodate slike na mreži u Office aplikacijama.

 2. Odaberite Bing pretraga slikai otkucajte termin za pretragu u polje za pretragu da biste videli slike iz usluge Bing.

  Snimak dijaloga gde možete da dodate clip art kolekcije u Office aplikacijama.

  Možete da filtrirate rezultata pretrage CC (Creative Commons) samo (Saznajte više ovde) ili možete da odaberete da biste videli sve slike. Ako odaberete Sve slike, rezultati pretrage će se proširiti da biste prikazali sve usluge Bing images. Vi ste odgovorni za poštovanje prava svojine drugih ljudi, uključujući autorska prava. Da biste bolje razumeli opcije licenciranja, pogledajte članak Filtriranje slika po tipu licence.

  Ako vidite neprikladnog slika, Pomerite pokazivač miša iznad nje, kliknite na ikonu Snimak ekrana ikone izveštaj slika. Izveštaj slikekoja se pojavljuje i report sliku kao neprikladnog.

 3. Izaberite sliku i odaberite stavku Umetni.

Neke lokacije gde mogu da pronađem clip art kolekcije

Postoje web lokacijama koje nude ilustracije ili slike koje slobodno da koristite. Tri kao što je lokacija su:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×