Dodavanje sadržaja na stranicu pomoću ugradi Veb segmenta

Dodavanje sadržaja na stranicu pomoću ugradi Veb segmenta

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ugrađivanje je jednostavno prikazivanje sadržaja iz drugog Veb lokaciju direktno na stranicu. Na primer, možete da pogledate video na YouTube direktno na Facebook feeda. Snimak je i dalje na lokaciji YouTube, ali se ugradi u Facebook stranicu. Veb segment ugradi vam omogućava da rade istu stvar na SharePoint stranici.

Prikazivanje sadržaja pomoću adresu Veb lokacije

Možete da ugradite sadržaj iz neke Veb lokacije tako što ćete jednostavno kopirate i nalepite Veb adresu stranice.

Primer korišćenja adrese Veb lokacije za ugrađivanje sadržaja

Ovo funkcioniše samo na Veb lokacijama koje pružaju određenu uslugu za ugrađivanje sadržaja na ovaj način. Ako to ne uspe za sadržaj koji želite da ugradite, pokušajte da umesto toga koristite kôd za ugradnju.

Prikazivanje sadržaja pomoću koda za ugradnju

Ugrađivanje koda je lista određena uputstva sa Veb lokacije koje opisuju kako da prikažete taj sadržaj na drugoj stranici. Mnoge lokacije ponudu ugrađene kodove na njihove stranice koje možete da kopirate i nalepite. Obično ćete videti dugme sa oznakom kôd za ugradnju ili <> /. Otvoriće se okvir za tekst sa nekim kodom u njoj. Samo kopirati i nalepiti sve.

Na primer, kada kliknete na dugme "deli" za video na Vimeo, videćete kôd za ugradnju prikazan u dijalogu "Deljenje".

Primer korišćenja ugrađeni kôd za ugradnju sadržaja na SharePoint stranici

Šta ako nijedna metod funkcioniše

Ovo su najčešće uzroke:

  • Samo podržavamo ugrađivanje sadržaja sa bezbednim Veb lokacijama. Uverite se da je adresu Veb lokacije počinje sa HTTP.

  • Na Veb lokaciji koristi nekompatibilni metod za ugrađivanje sadržaja. Samo podržavamo ugrađivanje sadržaja pomoću adresu Veb lokacije ili iframe na osnovu ugrađuje.

Ako želite da ugradite sadržaj iz neobezbeđenu Veb lokacijama ili pomoću različitih ugrađivanje metode, javite na UserVoice.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×