Dodavanje preloma stranica

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste upoznati sa štampanjem radnih listova u programu Excel možda ćete želeti da saznate kako da dodate prelome stranica u programu Excel Online. Iako program na mreži još uvek nema sve mogućnosti štampanja kao Excel aplikacija za računare, možete da rešite problem uklapanja podataka na stranici.

Možete da koristite komandu Otvori u programu Excel da biste videli i dodali prelome stranica iz programa Excel na radnoj površini ili da izvršite sledeće za svaku stranicu:

  1. Odredite opseg ćelija koje želite na jednoj stranici.

  2. Izaberite stavke Datoteka > Odštampaj, a zatim ponovo stavku Odštampaj.

Komanda „Odštampaj“

  1. U okviru Opcije štampanja izaberite stavke Trenutni izbor > Odštampaj.

  2. U novom prozoru pregledača izaberite stavku Odštampaj.

Ažuriramo funkcije programa Excel Online, zato pratite nove ispravke na Microsoft Excel blogu.

Pošto Excel Online besprekorno radi sa Office programe na računaru, pokušajte da ili kupite najnoviju verziju sistema Office odmah.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×