Dodavanje polja za potvrdu u programu Excel Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Trenutno ne možete da koristite kontrole polja za potvrdu u Excel Online. Ako radite u Excel Online i otvorite radnu svesku koja sadrži polja za potvrdu ili druge kontrole (objekata), nećete moći da uredite radnu svesku bez uklanjanja ove kontrole.

Važno : Ako vidite „Uredi u polju browser?” ili „Nepodržane funkcije” poruku i odaberite da ipak Uredi radnu svesku u pregledaču, na sve objekte kao što su polja za potvrdu, kombinovanim okvirima biće izgubljene odmah. Ako se to desi i želite da vratite tih objekata, koristite Prethodne verzije u prethodno stanje starije verzije.

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete da je koristite za rad sa kontrole polja za potvrdu. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i pratite korake u članku Dodavanje polja za potvrdu.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Ako nemate Excel aplikaciju za računare, možete da probajte. Ili, možete da kupite ga ovde, kad budete spremni da se prebacite.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×