Dodavanje oznaka podataka na grafikon

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tip grafikona koji je povezan sa izabranih grupa podataka ili podataka tačke određuje tip oznaka podataka možete da dodate.

  1. Da biste dodali oznake podataka grupe podataka, kliknite na grupu podataka.

    Da biste dodali oznaku podataka u jednu tačku podataka, kliknite na grupu podataka koja sadrži TE000126910 koje želite da označite, a zatim kliknite na označivač podataka na tačku podataka koje želite da označite.

  2. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Izabrane grupe podataka ili Izabrana tačka podataka.

  3. Na kartici Oznake podataka , izaberite željene opcije.

Savet Možete brzo da označite sve tačke podataka. Kliknite na grafikon, kliknite na dugme Opcije grafikona u meniju grafikon , a zatim izaberite željene opcije na kartici Oznake podataka .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×