Dodavanje osoba u tim projekta

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tim projekta sastavljen je od osoba kojima su dodeljeni zadaci u projektu i od osoba koje mogu da pristupe lokaciji projekta. Na primer, možete imati nekoliko osoba kojima je dodeljeno da rade na zadacima i nekolicinu direktora ili drugih zainteresovanih za koje želite da imaju omogućen pristup projektu, iako im nisu dodeljeni zadaci. Da biste dodali članove u tim, možete koristiti funkciju Deljenje na nadređenoj lokaciji.

Napomena :  Informacije o dodavanju osoba u tim projekta putem dodeljivanja zadataka, potražite u članku Dodavanje zadataka u projekat.

Kada se lokacija projekta kreira, konfigurisana je tako da koristi dozvole sa nadređene lokacije ili da koristi jedinstveni skup dozvola za taj projekat:

 • Ako odaberete da koristite jedinstveni skup dozvola za ovaj projekat,    neposredno nakon kreiranja lokacije treba da podesite koje osobe mogu da prikazuju i menjaju lokaciju novog projekta.

 • Ako je lokacija projekta konfigurisana tako da koristi dozvole sa nadređene lokacije,    sve osobe koje su mogle da pristupe nadređenoj lokaciji sada čine deo tima projekta. Ako želite da dodate osobe u tim projekta, moraćete sami da ih dodate na nadređenu lokaciju ili da tražite od vlasnika lokacije da ih doda.

Da biste dodali članove tima projekta na nadređenu lokaciju:

 1. Na nadređenoj lokaciji kliknite na dugme Deli.

 2. U dnu prozora koji se pojavljuje izaberite stavku Prikaži opcije.

 3. U okviru Izbor grupe ili nivoa dozvole odaberite grupu u koju želite da dodate članove tima projekta:

  • [Ime nadređene lokacije] posetioci    Ako želite da članovi tima projekta mogu da prikazuju sadržaj lokacije, ali nećete moći da izvršite promene, izaberite ovu grupu.

  • [Ime nadređene lokacije] članovi    Ako želite da članovi tima projekta mogu da dodavanje, uređivanje i brisanje zadatke, dokumente i druge informacije na lokaciji, izaberite ovu grupu.

  • [Ime nadređene lokacije] vlasnici    Ako želite da članovi tima projekta potpunu kontrolu nad sve dostupne opcije na lokaciji, izaberite ovu grupu. Ova grupa obuhvata možete da dodajete i uklanjate liste, biblioteke i druge funkcije lokacije.

 4. U okviru Pozivanje osoba [nivo dozvole] otkucajte imena ili e-adrese članova tima projekta koje dodajete, odvojene tačkom i zarezom (;).

 5. Ako želite, možete sastaviti ličnu poruku koja će biti poslata ovim novim članovima tima projekta putem e-poruke u kojoj se pozivaju na saradnju na lokaciji projekta.

  Napomena :  Ova poruka šalje se samo ako je potvrđen izbor u polju za potvrdu Pošalji poziv putem e-pošte. Ukoliko ne vidite ovo polje za potvrdu, izaberite stavku Prikaži opcije.

 6. Kliknite na dugme Deli da biste dodali nove članove tima projekta na lokaciju, u izabranu grupu.

Kada dodate osobe u tim za projekat, sledeći korak može biti dodavanje zadataka u projekat, otpremanje datoteka ili dokumenata u projekat ili otvaranje liste zadataka u programu Project ili Excel.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×