Dodavanje osoba u adresar

adresar predstavlja kontejner svih kontakata. To znači da svaka fascikla Kontakti, na primer fascikla za posao, kuću, društvo, potencijalne klijente itd, predstavlja podskup adresara.

Fascikle za kontakte su prikazane u Outlook adresaru

Da biste imena dodali u adresar, izvršite neku od sledećih radnji:

  • Kreirajte kontakt za tu osobu u Outlook fascikli Kontakti. Nakon što se kontakt sačuva, promene će se odraziti u adresaru.

  • Osobe možete uvesti sa drugih lista ili iz adresara, na primer sa lista veb pošte. Izaberite karticu Datoteka. Kliknite na dugme Otvori, izaberite stavku Uvezi, a zatim koristite čarobnjak za uvoz i izvoz.

Kada dodate kontakt u glavnu Outlook fasciklu Kontakti, koja je podrazumevana fascikla za kontakte prikazana u Outlook adresaru, kontakt možete da kopirate u bilo koju drugu fasciklu za kontakte koju ste kreirali. Nove fascikle za kontakte automatski se dodaju u adresar, a tu su dostupne i nove informacije.

Napomene: 

  • Outlook adresar podrazumevano sadrži sve kontakte u glavnoj Outlook fascikli Kontakti. Ako koristite Microsoft Exchange Server nalog, biće uključeni i kontakti iz opšta lista adresa.

  • Ako vaša organizacija koristi GAL, to može biti podrazumevani adresar koji se prikazuje u adresaru. Možda nećete moći da dodate nove informacije u GAL. Međutim, nakon što informacije dodate u Outlook adresar, moći ćete da ih odaberete sa spiska adresara.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×