Dodavanje osoba u adresar

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

adresar je "kontejner" za sve kontakte. To znači sve fascikle za kontakte , primer za rad, početak, društvenim, potencijalne klijente, itd., su podskupova adresara. Kada kreirate kontakt u Microsoft Outlook pojedinac, kontakt informacije uneli za tu osobu se dodaje u adresar.

Napomena : Podrazumevano, Outlook adresar sadrži sve kontakte u glavni Outlook fasciklu sa kontaktima. Ako vaša organizacija ima u globalnom spisku adresa (GAL), ove kontakte takođe su uključene. (Globalnom spisku adresa je deo sistema Microsoft Exchange, koji se često koriste u poslovnog okruženja i retko naloge e-pošte personal ili home). Ako ste kreirali sve dodatne fascikle sa kontaktima, to može biti uključena.

Da biste dodali osoba u adresaru, kreirajte kontakta za tu osobu u programu Outlook. Učinite tako što ćete koristiti na obrazac za kontakt, na elektronska vizitkarta, ili tako što ćete sačuvati ime, e-adresu osobe ili elektronske vizitkarte u kontakte iz otvorene e-poruke. Nakon što kontakt je sačuvan, promene se odražavaju u adresaru.

Više informacija potražite u članku:

Kreiranje kontakta

Kreiranje elektronske vizitkarte

Dodavanje imena u kontakte iz otvorene poruke

Dodavanje informacija kontaktu pomoću stranice "sva polja"

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×