Dodavanje oblika ili simbol

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete brzo da dodate oblika, na primer kruga ili strelica, sa kartice " Umetanje " u programu Publisher.

  1. Na kartici Umetanje izaberite stavku Oblici.

  2. Pomerajte se kroz meni izbore, uključujući Osnovni oblici, linije, strelice blok, Dijagrami toka, oblačića, i zvezde i Banera.

  3. Kliknite na dugme u publikaciji gde želite da se oblik pojavi, i zatim kliknite na bilo koji regulator slika i prevlačite dok ne dobijete veličine i proporcije koje želite.

Savet : Kada kliknete na oblik u publikaciji, pojavljuje se kartica " Oblikovanje ". Možete da koristite opcije na ovoj kartici da biste dodatno prilagodili aspekte oblik, uključujući popune, obrisa, efekti, raspored u odnosu na druge objekte rotaciju i tačnu veličinu mere.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Pronalaženje slika ili clip art kolekcija na mreži

Dodavanje, promena ili uklanjanje ivice u programu Publisher

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×