Dodavanje naslovne stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Word nudi galeriju praktične dizajniranih stranica. Odaberite naslovnu stranicu i zamenite tekst uzorka sa svojom.

  1. Na kartici Umetanje, u grupi Stranice izaberite stavku Naslovna stranica.

    Traka sistema Office 2010

  2. Kliknite na raspored na naslovnoj stranici iz galerije opcija.

    Kada umetnete naslovnu stranicu, možete da zamenite tekst uzorka sopstvenim tekstom tako što ćete kliknuti na dugme da biste izabrali oblast na naslovnoj stranici, kao što su naslov i kucate tekst.

Napomena : 

  • Ako u dokument umetnete drugu naslovnu stranicu, novu naslovnu stranicu će zameniti prvu naslovnu stranicu koju ste umetnuli.

  • Da biste zamenili naslovnu stranicu kreirali u starijoj verziji programa Word, morate ručno izbrišete prvu naslovnu stranicu, a zatim dodajte naslovnu stranicu sa dizajnom iz galerije programa Word.

  • Da biste izbrisali naslovnu stranicu umetnuli u programu Word, na kartici Umetanje , u grupi stranice izaberite stavku naslovne stranice i zatim kliknite na dugme Ukloni trenutnu naslovnu stranicu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×