Dodavanje naslova

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Najjednostavniji način dodavanja naslova u dokumentu jeste primenom stilova naslova.

Otkucajte tekst naslova i izaberite ga. Izaberite karticu Početak i pomerajte pokazivač preko različitih naslova u galerijiStilovi. Primetićete da kada zastanete na svakom stilu, tekst se menja da bi mogli da vidite kako će izgledati u dokumentu. Izaberite onaj koji želite.

Word stilovi

Ako ne vidite željeni stil, kliknite na dugme Još Strelica „Još dole“ da biste proširili galeriju.

Naslov čini da se tekst ističe i pomaže čitaocu da pronađe potrebne informacije. Korišćenje stilova naslova ima nekoliko prednosti: brzo pravljenje sadržaja, ponovna organizacija dokumenta i ponovno oblikovanje dizajna bez ručnog menjanja teksta.

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Primenjuje se na: Word 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik