Dodavanje naslova

Važno : Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Najjednostavniji način dodavanja naslova u dokumentu jeste primenom stilova naslova.

Otkucajte tekst naslova i izaberite ga. Izaberite karticu Početak i pomerajte pokazivač preko različitih naslova u galerijiStilovi. Primetićete da kada zastanete na svakom stilu, tekst se menja da bi mogli da vidite kako će izgledati u dokumentu. Izaberite onaj koji želite.

Word stilovi

Ako ne vidite željeni stil, kliknite na dugme Još Strelica „Još dole“ da biste proširili galeriju.

Naslov čini da se tekst ističe i pomaže čitaocu da pronađe potrebne informacije. Korišćenje stilova naslova ima nekoliko prednosti: brzo pravljenje sadržaja, ponovna organizacija dokumenta i ponovno oblikovanje dizajna bez ručnog menjanja teksta.

Napomena : Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×