Dodavanje liste zaposlenih u usluzi Duet Enterprise lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako imate odgovarajuće dozvole, možete da dodate listu imena zaposlenih i Srodne informacije lokaciji Duet Enterprise for Microsoft SharePoint and SAP . Duet Enterprise kreira listu na osnovu informacija o sistemu SAP. Nakon što ste dodali na listu, možete da kreirate prilagođeni prikaz liste koji prikazuje informacije koje želite.

Informacije o tome kako da prikažete podatke o zaposlenima sa lokacije, pogledajte članak Prikaz zaposlenog detalja na lokaciji Duet Enterprise.

Na primer, prodaje Menadžer možda ćete želeti da kreirate listu koja prikazuje imena zaposlenih, pozicije i kontakt informacije. Jedinica menadžera možete da kreirate listu koja prikazuje samo imena zaposlenih i rođendane.

Da biste dodali spisak zaposlenih na lokaciji:

  1. Idite na lokaciju u kolekciji lokacija Duet Enterprise mesto na koje želite da dodate listu zaposlenih.

  2. Na traci, izaberite stavku Radnje na lokaciji, a zatim izaberite Još opcija … da biste otvorili galerije "Kreiranje".

  3. U galeriji kreiranje izaberite Spoljne liste, a zatim kliknite na dugme Kreiraj da biste otvorili prozor svojstva za listu.

  4. Na stranici svojstava, unesite ime i opis za listu.

  5. U odeljku za navigaciju , izaberite opciju da ako želite da prikažete ime liste u oknu za brzo pokretanje.

  6. U odeljku Konfiguracija izvora podataka , unesite zaposlenog kao spoljnog tipa sadržaja za podatke.

  7. Kliknite na dugme Kreiraj da biste dodali na lokaciju na listi.

Duet se automatski prikazuje stranicu lista sa imena zaposlenih i informacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×