Dodavanje liste za proveru za zadatak

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada počnete da planirate rad, možda listu stvari koje treba da pratite za svaki zadatak. Možete da dodate liste za proveru za zadatak će vam pomoći da ostali u toku sa liste obaveza.

Zašto ne mogu da vide Planner? Se snima se Planner narednih nekoliko meseci. Ako imate na uslove plana , ali još uvek ne vidite, strpljenja... dolazi uskoro!

Da biste dodali liste za proveru, izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, i zatim kliknite na dugme Dodaj stavke u okviru liste za proverui počnite da kucate na listi. Pritisnite taster Enter da biste dodali još jednu stavku liste.

Dodavanje liste za proveru za zadatak

Podešavanje liste za proveru kao pregled zadataka radi lakšeg da biste videli šta radi je uključena u zadatak. Šta još možete koristiti da biste videli pregled zadataka?

Postavite kao pregled

Stvari Označi kao dovršeno iz prikaza table ih izborom dok radite. Koji su načini da ažurirate tok zadatka?

Označavanje stavke liste za proveru dovršeni

Pretvaranje liste za proveru stavke u zadatka

Ako je stavka liste za proveru pokrene da biste dobili komplikovanija, možete da je pretvoriti u zasebnom zadatka u planu.

Izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, postavite pokazivač na stavku liste za proveru, a zatim odaberite stavku Podigni nivo liste za proveru za zadatak.

Podizanje stavka liste za proveru za zadatak

Brisanje stavke liste za proveru

Lista za proveru stavke mi više nisu potrebne? Izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, postavite pokazivač na stavku liste za proveru, a zatim odaberite Uklonite stavku liste za proveru.

Uklanjanje stavke liste za proveru

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×