Dodavanje korisnika u Menadžer za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Korisničko ime      Ovo mora biti isto korisničko ime (ili ID za prijavljivanje) koje korisnici upisuju prilikom prijavljivanja na računaru korisnika.

Privremene lozinke      Otkucajte lozinka koju ste sigurni da je korisnik ranije nije koristio. Ovaj privremenu lozinku može da se koristi samo jednom. Kada prvi put tom novom korisniku pristupa baza podataka Menadžera za poslovne kontakte, korisnik je upitani da otkucajte ovu privremenu lozinku, a zatim otkucajte njen trenutni mrežu ili lokalnu lozinku. Od tog trenutka, korisnika mrežne lozinke dozvoljava korisniku pristup i mreži i bazi podataka.

Napomena : Morate otkucati privremenu lozinku za svakog korisnika. Lozinku koja se koristi – da li je privremeni ili trajni – mora biti usklađen bezbednosne standarde u lokalnoj mreži.

Potvrdite lozinku      Ponovo otkucajte privremenu lozinku da biste je potvrdili. Lozinka ne može da bude prazno.

Dozvoli ovom korisniku da biste se prijavili ovom računaru      Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da novi korisnik ima dozvola da biste se prijavili na i sa računarom, kao i da biste pristupili drugim datotekama na računaru, uključujući baze podataka.

Ako korisnik već ima dozvolu za pristup računaru, nije potrebno da ponovo dodajte njen određeni nalog.

Napomena : Ovo je deo procesa kojim se drugim osobama dozvoljava deljenje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte čiji ste vlasnik. Da biste delili bazu podataka, u meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Podeli bazu podataka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×